The Best League of Legends spelers in de wereld

De League of Legends gemeenschap is in geen tekort aan talent, kun je verdomd zeker van zijn. Spelers uit alle delen van alle landen van alle continenten over de hele wereld concurreren om hun waarde te bewijzen en hun merk.

99,9% van deze spelers maken het nooit aan de grote competities. Sommige uiteindelijk vallen slechts kort, anderen geven te vroeg, en een paar nooit de vaardigheid om het te maken in de eerste plaats had.

Voor de 0,1% die wel maken, roem en fortuin te wachten. Veel van de beste profs van de wereld worden vereerd door hun landgenoten en hield als helden. Ze ontwikkelen cultus van persoonlijkheden en maken het soort geld de meeste kunnen alleen maar van dromen.

Deze levende legendes zijn het onderwerp van dit artikel, de drie beste League of Legends spelers vriendelijk genoeg genade onze schermen met hun vaardigheden.

The Best: Faker

Het maakt niet uit waar je gaat, wat je leest, of wie je het vraagt. Oplichter is de eerste naam op ieders lippen als je ze vraagt, die de grootste van alle tijden is.

Spelen voor SK Telecom T1 (SKT T1), de man is wel “de unkillable demon koning.” Dit zegt alles wat het nodig heeft om.

Hij is het midden van de rijstrook aas van T1, vaak in zijn eentje het blazen van de spel te openen voor zijn team met zijn ongelooflijke toneelstukken.

Zijn vermogen om gaten te vinden in vijandelijk setups is ongeëvenaard, zo is ook zijn vermogen om ze te exploiteren.

Faker is zonder twijfel de absolute GOAT.

SK Telecom T1 CLID

Een andere speler van T1, CLID heeft bewezen dat hij de meest waardevolle speler van SK Telecom T1 rooster dit jaar misschien wel. Nog meer-zo dan Faker.

T1 Jungler is een angstaanjagende aanwezigheid op de kaart. Vaak samen te werken met de eerder genoemde Vervalser, CLID fungeert als katalysator voor zijn team.

Hij is een geweldige teamspeler, met inzicht in zijn rol als katalysator om een ​​fout. Hij legt het fundament waarop zijn teamgenoten bouwen hun huizen. Hij opzet en ondersteunt zijn team beter dan elke andere speler in de wereld.

Vanuit bescheiden begin, CLID was een relatief onbekende speler aan het begin van het jaar. Het is veilig om te zeggen dat mensen weten wie hij nu is.

Doinb Van FunPlus Phoenix

Doinb is een instrumentale radertje in de FunPlus Phoenix machine die thuis dit jaar nam het wereldkampioenschap.

Hij is een onbaatzuchtige speler die doet wat nodig is voor zijn team om het voordeel te behalen. als dat betekent dat hij zijn baan of een bedrijf op te geven om te helpen waar hij nodig is, dan moet dat maar.

Dit soort houding is niet een die resulteert in een flitsende scorebord, maar wel een die zijn team in staat stelt om uit te voeren om het niveau dat ze doen.

Hij is een emotionele speler, af te zien van de stoïcijnse houding en in plaats daarvan te kiezen voor zich openlijk te uiten tijdens zijn games, vieren wild voor overwinningen en gedwee opknoping zijn hoofd in een nederlaag.

Hoewel er zijn tal van andere world-class concurrenten die er zijn, deze drie zijn een stap boven de concurrentie. Het bezit niet alleen rauw individuele vaardigheden, maar ze hebben ook een onbaatzuchtige houding die hen in staat stelt om voorrang te geven te winnen over hun eigen prestaties.

Als u wilt worden in dat 0,1% dan zijn dit de jongens om te studeren.