The Amazing Win Streak van Schalke in LEC

De League of Legends eSports wereld is altijd vol verrassingen. We hebben gezien een aantal van de fan-favoriete teams pull-off verbazingwekkende speelt in elke wedstrijd, en we hebben ook gezien schijnbaar verliezende ploegen maken indrukwekkende comebacks en krijgen de overwinning. De meest opwindende ding over LoL gebeurtenissen is dat ze onvoorspelbaar en alles kan veranderen in slechts een paar seconden met de juiste strategieën.

Een van de meest populaire LoL evenementen het hele jaar is de League of Legends EK (LEC), waarin de beste teams uit alle Europese regio's strijden om die men in aanmerking komt te zien voor de League of Legends World Championship. De jaarlijkse LEC heeft interessante wedstrijden, toneelstukken gezien, en het winnen van strepen door de geschiedenis heen. In dit artikel gaan we om te gaan door de fantastische win streak van FC Schalke 04 in de LEC Summer Playoffs.

Schalke's Slechte prestaties

Het ziet er niet goed uit voor het team toen ze uit het voorjaar split kwam. Toen ze in de zomer split kwam, renden ze er op los met veel nederlagen, waardoor ze een plaats aan de onderkant plaats verdiend. Het team van de slechte coördinatie en de beslissingen werden hen te straffen met zelfs de zwakkere tegenstanders, die een probleem was als ze dat willen om te gedijen op het einde van de zomer te splitsen.

Vier weken later, Schalke behaalde hun eerste overwinning tegen een Fnatic team, die ook tekenen van gebrek aan coördinatie. Dit was echter niet genoeg om hen te trekken van de bodem.

Wat is er veranderd?

Naast de verbeterde consistentie dan later games, dingen voor Schalke veranderde toen ze de speler Erberk “Gilius” Demir als nieuw Jungler van het team geïntroduceerd. Mensen nog steeds twijfelde of dat soort dingen veranderen zou omdraaien sinds Gilius een geweldige prestatie ook niet hebben.

Echter, wanneer Gilius werd aangepast aan de strategieën van het team, alles ging zo glad als boter. Plotseling Gilius’ amazing Jungler speelt hielp het team om te beginnen met het verdienen na win win. Na deze, analisten tot de conclusie dat Schalke een “wonder run” om de play-offs zou kunnen maken, met een slanke 4,16% kans op het krijgen van daar.

De “Miracle” Run

Schalke nog steeds afhankelijk van de prestaties van de andere teams om een ​​plaats in de play-offs te garanderen, maar ze gaven het nog steeds hun best op elke wedstrijd. Aan het einde van de splitsing, Schalke ging van een 1-10 losing streak om een ​​uitstekende 8-10 en een plek in de play-offs, waardoor het wonder run bereiken. beslissingen en strategieën van het team hielp hen gaan over de resterende weken van de split zonder verlies van één spel, dat is een fantastische comeback in dit soort evenementen.

Op het einde, Schalke eindigde op de zesde plaats van de LEC Summer Split, waardoor ze om te concurreren in de 2020-LEC Summer Playoffs.

Conclusie

Hoewel Schalke maakte een enorme inspanning om het tij te keren, ze konden niet een plek voor de 2020-LoL World Championship te winnen. Het team nauwelijks verloren hun plek om MAD Lions, die de vierde zaad voor het kampioenschap kreeg.

Ongeacht de uiteindelijke resultaten, verbazingwekkende comeback Schalke's uit hun losing streak is iets om te herkennen en te onthouden. Het laat ons zien dat u altijd een opmerkelijke comeback kan maken als je je strategieën en speelstijl te verbeteren, ongeacht de omstandigheden.