Tarzaned - De booster

Wie is Tarzaned?

De meeste mensen die een carrière in de League of Legends wereld zijn meestal die mooie content creators, professionele spelers of entertainers. Sommige echter, volgt een heel ander pad. En zo'n pad werd genomen door Tarzaned, beroemde NA booster die de # 1 plek heeft bereikt over de NA ladder meerdere malen, die in seizoen 6, 7 en 8. Hij is vooral bekend om zijn krankzinnige monteurs in zeer intensieve kampioenen zoals Nidalee, en wordt beschouwd als een van de beste Graves spelers aller tijden zijn. Nog een onlosmakelijk deel van Tarzaned is zijn toxiciteit, win handel en negatieve houding ten opzichte van andere spelers in het algemeen. Dit betekent echter niet af aan het feit van hoe vaardig hij is, en zijn posities in ladder zijn niets anders dan een bewijs.

toxiciteit, stimuleren, bedreigingen en deed hij ooit hervormen?

U kunt ofwel haat of liefde Tarzaned. Er zijn veel spelers die zijn stroom te volgen en beschouwen zichzelf als zijn fanboys zijn, het opnemen van zijn tactiek en houding ten opzichte van hun eigen games. Anderen verachten hem en zien hem als een deel van de plaag die corrumpeert de ladder door misbruik te maken van het systeem. Hij is een full-time streamer, hij geeft coaching adviezen en is verbonden met een lage Nine, AKA L9, de meest giftige club bekend dat de spelers waarvan wordt aangenomen dat ook de club een boosters’ zijn. Hij is zeer zeker, en aanspraken op de Jungler op de Noord-Amerikaanse server. Hij heeft zelfs belde Dopa en Faker

’pretty trash’ in de jungle, zegt dat hij overklast beiden in de jungle. In 2016 werd hij ontkende een uitnodiging vanwege zijn agressieve persoonlijkheid en toxiciteit. Hij gebruikte om zijn eigen ‘dodgelist’ te hebben, en werd het betalen van mensen (20 $ per game!) Om bepaalde spelers die hij vond het niet leuk op het moment, net als Tyler1 int. Hij maakte persoonlijke bedreigingen op zijn sociale sites, werd meerdere malen verboden in-game. Zijn gedrag is veranderd sinds toen, en Tarzaned zichzelf beweert dat hij zou willen profesionally één dag te spelen. Hij begon zijn eigen YouTube-kanaal waarop hij tutorials, coaching VODs, high-elo gameplays en deelt zijn gedachten uploadt op het spel in het algemeen. Hij coachte zelfs sommige pro-spelers en andere makers van content, zoals IwillDominate of broek is Dragon.

Hij is veranderd, maar is het genoeg?

Het is veilig om te zeggen dat Tarzaned is een man van passie. Er zijn maar weinig mensen die meer zorg over het spel, maar het is het vermelden waard dat hij maakt ook een leven van te maken. Hij kan inderdaad een zeer giftig geschiedenis en zijn zonden niet volledig vergeten, maar hij enigszins hervormd en zijn eigen trouwe fanbase, die hem op te vrolijken, zelfs in tijden waarin Tarzaned huilde tijdens een stroom als gevolg van krijgen van verboden op Twitch. Iedereen moet verantwoorden voor zichzelf als hij is een goed mens en deservers vergeving, gezien hoe Tyler1 was ooit de meest giftige speler in de wereld en dan een of andere manier worden het gezicht van entertainers League. Tarzaned tot op de dag is een actieve speler, maker van de inhoud en een van de meest controversiële persona's in de geschiedenis van League of Legends.