TFT Positioning Mechanics

Hoe je eenheden te positioneren in Teamfight Tactics is een van die stukjes kennis dat de goede spelers te scheiden van de matig. Helaas, TFT-strategie is niet zo zwart-wit als alleen maar zeggen: "dit komt hier."

Net als de meeste concurrerende games, hoe je met behulp van je eenheden is geheel contextuele en situationele. Echter, er zijn een paar nietje fundamentele regels die u kunt profiteren van in om uw eigen strategieën te bouwen.

Voordat je in de positionering, hoewel, moet u ervoor zorgen dat u een goede samenstelling van het team. Als vuistregel, kun je niet fout gaan, het samenstellen van uw TFT-team op dezelfde manier zou je een LoL team. Dat wil zeggen, DPS, tanks, en support / utility.

TFT Positionering Fundamentals

Met karakter en unit-gebaseerde resource management Esports, is er één gouden regel die je nodig hebt om in gedachten te houden terwijl je aan het spelen bent. Deze regel is om ervoor te zorgen dat je units actief. In andere titels, dit betekent dat ze serveren een specifieke functie. In TFT, dat betekent dat ze actief betrokken zijn bij de strijd.

Daarom wilt u er positioneren je eenheden op een manier die ze kunnen zowel geven en veilig te ontvangen schade met het oog op de opbouw van hun ultieme meter.

Dit is wat je basislijn strategie moet rond draaien. U wilt het gieten van een ultieme met je kampioen elke ronde. Als u vindt dat uw eenheden voordat sterven dan, dan moet je om terug te gaan naar de tekentafel.

Zodra u dat fundamentele kennis geboord in je hoofd, wordt alles over de in-game tactiek. Hoe u aan te passen tijdens de late spel is wat scheidt de goede spelers uit de fantastische spelers.

Dit is wat we aanpassingsvermogen noemen. vaardigheid van een speler om hun game plan te veranderen on the fly om het te optimaliseren tegen hun tegenstander. Zie het als een zeer ingewikkelde spel van de rock papier schaar.

U ziet, wat een heleboel nieuwe TFT spelers doen, is dat ze hun strategie te leren, en ze vast te houden. Ze gaan op de automatische piloot mode en gebruik dezelfde formatie elke ronde. Terwijl dit zou kunnen werken spelen tegen een lagere kaliber van de tegenstander, wat ze vinden dat ze nooit de hoogten ze ambiëren kunnen bereiken.

U moet weten wat unit is goed tegen wie en in staat zijn om te voorspellen wie je waarschijnlijk zal worden geconfronteerd af tegen zodra het spel wordt in die late stadia.

Na dat, het is allemaal een kwestie van observatie en praktijk. In plaats van hoppen op twitter zodra de strijd aan de gang is, tune in en aandacht besteden aan wat units aan het doen zijn. Je moet leren over hun gedrag. Op deze manier ben je in staat om het resultaat van een bepaald team strijd nauwkeuriger te voorspellen.

Als je eenmaal dat alles naar beneden hebben, alles wat je hoeft te doen is leren van de meta en bij te houden. Dit is niet alleen wat kampioenen populair zijn, dat wel. Het omvat het positioneren van tendensen, evenals de ander team composities die mensen nemen naar het slagveld.

More posts
20 december 2021

Beste wilde riftkampioenen

League of Legends Wild Rift was een groot succes in alle regio's. Inzicht in hoe om te spelen het is niet moeilijk helemaal niet, zodat iedereen de kampioen die ze verlangen kunnen beheersen.

Read more