Populairste League Streamers

Natuurlijk zijn er eindeloos League streamers die kunnen worden gevolgd. Vergeet niet, League of Legends is een zeer populaire videospel. Veel mensen produceren inhoud over, en de meeste daarvan is te vinden op de Twitch platform.

Als je hebt duizenden mensen streamen, je kon vinden het een uitdaging om de juiste match te vinden. We hebben echter komen met een korte lijst van enkele League Streamers wilt u overwegen na.

Doublelift

Yiliang Peng is beter bekend als Doublelift, en dit karakter staat bekend als een LCS geweldig. Hij is eigenlijk een goede ADC-speler en heeft een zelfverzekerde houding, wat hem populair bij de fans over de hele wereld maakt. Hij is ook humoristisch en uitgaande, zodat de kijkers zijn altijd bezig. Hoewel stroom tijden kunnen onderdompelen door de professionele seizoen, als hij live gaat, krijgt hij talloze kijkers in een haast.

Tyler1

Tyler Steinkamp is beter bekend als Tyler1 en is een top streamer voor League of Legends. Hij heeft tal van weergaven en de volgelingen. Echter, hij gebruikt om de meest giftige speler in LoL genoemd worden, dus hij richt zich op een verblijf een agressieve en luide streamer op dit platform. Hij kan hype het publiek en richt zich op assertief. Daarom is hij een geliefd boegbeeld hier. Ongeacht wat anderen van zijn persoonlijkheid, hij is altijd een entertainer eerste.

TF Blade

TF Blade is wel de mechanische genie voor een tijdje. Ashkan Homayouni is zijn eigenlijke naam, en hij probeert altijd de beste te zijn in wat het doet. Hij is de top-baans speler en heeft de Noord-Amerikaanse sectie gedomineerd. Hij maakte ook vele uitstapjes naar andere regio's om rang als nummer één, ook. Hij is erg gepassioneerd, zodat zijn stroom persona is vaak als een persoon met gezag. Hij zal je vertellen zoals het is, zelfs als u niet wilt horen.

SirhcEZ

Met alle schreeuwen bent u zeker om te horen van de andere slingers, kunt u vervolgens kijken Chris Enteria (SirhcEZ) af te bouwen. Hij is een League of Legends streamer voor meer dan vijf jaar en heeft waarschijnlijk niet eens schreeuwde tijdens zijn video's. Hij is een top-lane speler van hooggeplaatste sindsdien Seizoen 3, zelfs toen hij speelde tegen Dyrus en andere top professionals. Nu is hij bekend als een chill League wimpel. Je bent zeker een zeer ontspannende ervaring met zijn rust hebben en koele houding.

Yassuo

Hammoudi A. is Yassuo, maar de mensen hem ook bellen Moe. Hij was een laatbloeier en alleen aangekomen op de Twitch scene in 2016. Toch is hij zeer energiek en wil een reactie van anderen. Daarom is zijn stijl is om de reactie te krijgen, of het nu negatief of positief is. Een dergelijke betrokkenheid niveaus hielp hem uitgegroeid tot een prominent League streamer.

Sneaky

Zachary Scuderi (Sneaky) is een originele League top streamer. Wanneer Cloud9 eerst de professionals door storm nam, werd hij het starten van de Twitch spel. In feite was hij een pro-speler die wilde een deel van de streaming scene. Zijn vroege streams had iedereen bleef lachen, en hij blijft met dezelfde persona vandaag. Plus, hij is erg consistent.