Overgang Tussen Comps in TFT

In TFT, begrijpen hoe je willekeurige eenheden synergie samen en hoe u kunt overstappen van de ene samenstelling van het team naar de andere is de sleutel tot de overwinning. Iedereen wil om te winnen, dus hoe kun je spelen met wat je efficiënter gekregen? Transitions vereisen het opstellen van kennis (als je nodig hebt om te begrijpen waarom bepaalde kampioenen uit te blinken in je team comping). Het vereist ook u om te bepalen wat de vijand team bouwt, als counterbuilding van cruciaal belang is (je niet wilt dat een team dat een verschrikkelijke matchup tegen uw vijanden heeft te bouwen).

Enkele tips om te overwegen, terwijl de overgang lijkt misschien vanzelfsprekend, maar zijn niettemin uiterst belangrijk om te onthouden. First things first, moet u wellicht een teamsamenstelling te verlaten voor een ander als je verliest, zoals u te worden uitgeschakeld vroeg op is iets wat je moet proberen te voorkomen. Je moet ook veranderen van uw team als het huidige team u wordt tegengegaan door je vijanden. Vergeet niet dat je niet alleen wilt tier 1-eenheden op uw team, dus je moet proberen om enkele tier 4 of tier 5 kampioenen te vinden om je team uit te ronden.

Ook als u de juiste kampioen niet kan vinden voor je comp of de vijanden al dat kampioen, dan moet je je team de overgang naar een andere, misschien minder ideaal comp. Aanpassing aan uw huidige situatie is het belangrijkste ding om te overwegen bij het spelen aan TFT, zoals je kunt niet altijd rekenen op het verkrijgen van geluk en het vinden van de kampioenen die u zoekt. Natuurlijk, je verliest wat 10g hier en daar als je probeert om een ​​aantal units hamsteren, terwijl het uitzoeken wat je team gaat worden. Een team dat niet de overgang of aanpast doet is een team dat gooit.

Een tip die u kunnen helpen de overgang tussen Nog geen in TFT is ervaring. Oefening baart kunst, en herinneren wat kampioenen werken goed samen en die niet is een voor de hand liggende, maar soms over het hoofd gezien, tip voor als het gaat om de overgang. Als uw ervaring ontbreekt, zelfs het kijken naar een streamer of pro spel kan je uit de eerste hand inzicht dat u zoekt.

Transitions vereisen inzet, zoals u hebt om kampioenen te verkopen om ruimte te maken voor de betere. Als u al een uitstekende basis, zou je niet willen verkopen uw beste kampioen meteen alleen voor de onzekerheid over wat de toekomst je kan brengen. Je hebt een veel tijd in TFT om vrij te overwegen uw opties en investeringen, zoals de overgang is alles over synergie. Heeft u zich verbinden tot een all mech-piloot ploeg, of bent u bereid zich te committeren aan de beruchte Astro Snipers team comping? Welke items heb je dat het voordeel van de ploeg comping u zoekt?

opsommingen speelt een grote rol voor uw team in TFT, zodat u de verschillende elementen in gedachten te houden dat de RNG speelt in hoe je de overgang in TFT. Maar dat wil niet zeggen dat het een volledig-geluk based spel. Aanpassing aan uw omstandigheden is de belangrijkste eigenschap te hebben voor het winnen in TFT, want dat kun je herkennen welke items en kampioenen je hebt het beste kunnen voor u in de toekomst. Overgangen zijn investeringen nodig en het identificeren van wat je vijanden, dus je moet uitzoeken wat het beste werkt samen in deze huidige spel.