Meest verwachte games van 2020

2020 heeft nogal een jaar! Het maakt niet uit als je een gamer op de PlayStation, Xbox, Nintendo, of PC, delen we vijf van de meest verwachte games van het jaar.

Cyberpunk 2077

Deze aankomende role-playing video game werd ontwikkeld door CD Project. Het zal worden vrijgegeven op Microsoft Windows, PlayStation en Xbox. Cyberpunk 2077 is gebaseerd op een reeks van video-games uit de cyberpunk.

Het is een first-person perspectief spel waarbij de speler gaat op een aantal missies. Voltooide quests krijgen de speler experience points, die vervolgens ontgrendelen bepaalde wapens.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales, is een aankomende actie-adventure game die is ontwikkeld door Insomniac Games. Dit spel is alleen maar beschikbaar zijn op de binnenkort te verschijnen PlayStation 5.

Het spel is een voortzetting van de Spider-man franchise, die zich richt op het karakter, de Miles Morales die op mysterieuze wijze wordt gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Het spel richt zich op Miles verdediging van zijn stad, Harlem, van bendes en criminaliteit heren. De originele Spider-man, Peter Parker maakt een verschijning in Spider-Man:. Miles Morales

Breath of the Wild 2

De voorganger van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 werd in eerste instantie uitgebracht in 2017. Nintendo ontwikkelde deze action-adventure video game en het zal beschikbaar zijn voor het spelen op alle Nintendo-platforms.

Net als de vorige Zelda-spellen, doel van de speler was om het koninkrijk en quests te voltooien ontdekken. Een ding dat de spelers van de Zelda franchise kunnen blijven genieten is de mogelijkheid om continu meerdere alternatieven voor het voltooien van een quest.

Final Fantasy VII remake

Voortzetting van de Final Fantasy franchise is Final Fantasy VII Remake. De game wordt uitgebracht voor de PlayStation consoles waar spelers kunnen rekenen op een mix van real-time actie en strategie gecombineerd tot één.

De Final Fantasy Remake games zijn een van de grootste successen Playstations' geweest, zoals in de eerste drie dagen van een van de lanceringen, meer dan 3,5 miljoen exemplaren werden verkocht.

Halo Infinite

Voor degenen die liever de first-person perspectief, Halo Infinite is ingesteld op de lancering in 2020. Het blijft de Halo-franchise als zesde hoofdstuk. Halo Infinite is ingesteld om te worden vrijgegeven op Microsoft Windows en de Xbox One en de X-serie. Halo Infinite ligt in het Halo ring tijdens het volgen op eerdere verhaallijnen uit de Halo franchise.

Ongeacht uw gaming console voorkeur, onze top vijf games zijn er zeker van om je bezig te houden!