Meest gehate League of Legends Champions

Er zijn veel League of Legends kampioenen die spelers over de hele wereld liefde en vaak gebruiken voor hun ranked matches. Echter, sommige kampioenen ook gehaat door de gemeenschap. De reden voor al de haat kan zijn als gevolg van ingewikkelde mechanica, vervelend verplaatsen sets, of overweldigd moves, die kan de kampioen vervelend om te spelen als of om te gaan tegen.

Bij het leuk vinden of afkeer een kampioen is een geheel persoonlijke mening, er zijn een aantal kampioenen waarin veel spelers het erover eens dat ze absoluut vervelend in elk soort wedstrijd. Blijf lezen voor een lijst van de meest gehate kampioenen door de League of Legends gemeenschap.

Teemo

Teemo is een van de meest hekel aan kampioenen in League of Legends voor een lange tijd. Dit komt omdat veel spelers zeggen dat hij heel gecompliceerd is om te passen in een team, waarin de genoemde team onevenwichtig en meer kans om te verliezen kan maken.

In de afgelopen seizoenen, Teemo begonnen om constant nerfs te krijgen, die hem een ​​karakter met aanvallen lage gezondheid en op korte afstand gemaakt. Dit kan echter kampioen nog steeds ongelooflijk vervelend zijn als hij goed gespeeld vanwege zijn onzichtbaarheid vermogen.

Dit kampioen is eenvoudig te gebruiken, maar vanwege de lage stats, kan het moeilijk om wedstrijden te winnen met hem te zijn.

Fizz

Fizz is een van de meest gehate kampioenen op de lijst, niet omdat hij is moeilijk te gebruiken, maar omdat hij erg vervelend te gaan tegen. Deze kampioen heeft een zeer hoge mobiliteit en ernstige schade. Echter, het ding dat maakt hem bijzonder irritant is dat hij moeilijk te doel.

Een grote Fizz speler kan zijn monteurs en kill iedereen in de buurt van hem te exploiteren. Enkele van zijn meest vervelende vermogens zijn ‘Speels Trickster,’ waardoor het onmogelijk voor hem om doelgericht en ‘Urchin Strike’, die veel schade biedt.

Zoe

Zoe wordt continu gevreesd vanwege haar lange-afstand aanvallen. Terwijl sommige andere kampioenen veel vaardigheid nodig kunnen hebben om een ​​effectieve aanval af te trekken, Zoe kan eenvoudig één-shot je kampioen uit een lange afstand.

Een andere vervelende eigenschap is dat haar ‘Sleep Trouble Bubbles’ zijn moeilijk te vermijden, en als je om hen te vangen, kan je team in een hoop problemen. Over het algemeen, Zoe wordt gehaat, want ze is vervelend om te gaan tegen, maar sommige mensen eigenlijk van haar houden vanwege haar krachtige aanvallen.

Shaco

Als je ooit ging naar een wedstrijd tegen Shaco, heb je waarschijnlijk meteen kregen gefrustreerd. Als uw team hem niet goed tegen te gaan, kan hij een hele baan gemakkelijk, die de gehele wedstrijd in gevaar brengt domineren.

Het meest frustrerende monteur van deze kampioen is zijn ultieme ‘hallucineren’, die een kloon maakt van hem dat de aanvallen vijanden in de buurt. Wanneer de kloon wordt gedood, ontploft en creëert drie dozen die ook schade te maken. Deze kampioen is moeilijk te domineren, en als je niet weet hoe om hem te vermijden, heb je een probleem.

Tryndamere

Deze kampioen kan onmogelijk zijn te verslaan als de andere speler weet hoe om hem te gebruiken. Als Tryndamere gebruikt zijn ultieme ‘Undying Rage’ op u, wordt hij immuun voor schade gedurende vijf seconden, wat hem een ​​zeer vervelend kampioen te gaan tegen maakt.

Zijn ultieme is niet de enige gevaarlijke ding over hem; elk niveau maakt hem moeilijk te verslaan in de meeste wedstrijden, vooral 1v1 degenen.

Conclusie

Sommige mensen houden van hen, en sommige mensen een hekel aan hen, maar een ding is zeker: Als je ooit gaan tegen deze kampioenen, moet je voorbereid zijn op een moeilijke tijd !

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now