Makkelijkste Champions in League of Legends

League of Legends bevat meer dan 130 kampioenen. Het is niet mogelijk om ze allemaal te beheersen, vooral met Riot maken verandert elke patch. Terwijl de meest toegewijde spelers streven ernaar om twee kampioenen onder de knie, kan toevallige spelers beter te doen om hun inspanningen te richten op een aantal van de eenvoudiger kampioenen om te leren. Dit geldt vooral als u een van de duizenden spelers die alleen spelen voor een uur of minder per week.

Hier zijn enkele van de meest eenvoudige personages te leren. Door het gebruik van deze kampioenen, kunt u bijdragen aan uw teamprestatie zonder uur gewijd aan het leren van combo's en rotaties door te brengen.

Garen

Garen is een krachtige kampioen. Hoewel niet specifiek een tank, is hij een zeer ‘tanky’ kampioen. Met Garen, kunt u uitdelen fatsoenlijk schade evenals absorberen. Zijn passieve is ook een zegen voor de spelers.

Garen's passieve heet Volharding. Het is een self-healing passieve dat zijn snelheid van herstel aanzienlijk verhoogt. Hoewel dit is bedoeld om hem in staat om te verblijven in lanen langer en blijven vechten, het helpt ook nieuwe spelers in leven te blijven langer. Combineer dit met zijn hoge schade-uitgang en armor, en het is geen wonder Garen is een van de gemakkelijkste kampioenen om te leren.

Garen heeft ook een ander bijkomend voordeel; krijgt hij passief armor en spreuken weerstand. Dit betekent dat hoe langer het spel loopt, hoe sterker hij wordt.

Shyvana

Shyvana is bekend als de halve-Dragon. Haar passief is erg handig als een Jungler en zorgt voor een aantal van de snelste jungle verdwijnt. Fury van de Dragonborn verhoogt haar toegebrachte schade aan draken. Het geeft ook haar bonus stats voor elke draak doodt zij.

Shyvana is een dodelijke ganker vanaf het begin dankzij haar snelheidsboost, maar het is het beste om haar in de jungle te houden tot level zes. Op het niveau van zes haar ganks zijn zeer krachtig en kan het tij van een gevecht te zetten, maar het belangrijkste voordeel behaald op niveau zes is haar crowd control. Ze mist elke vorm van CC tot level zes.

Annie

Annie - The Dark Child, is een uitstekende keuze voor spelers die graag crowd control of CC, methoden te gebruiken. Terwijl haar recente snelle opkomst in de leaderboards was te wijten aan een fout, Annie blijft een sterke concurrent met een eenvoudig te playstyle leren.

In een eerdere patch, Riot introduceerde een bug die Annie's crowd control effecten veroorzaakt nooit te slijten. Vanwege dit, was ze in staat om spelers die vast zaten in eeuwigdurende verbaasd te verslaan. Riot is sindsdien vaste deze bug, maar ze is nog steeds een van de sterkste CC kampioenen in de arena.

Combineer Annie's CC capaciteiten met haar hoge burst schade, en je hebt een krachtige combinatie in staat om naar beneden de meeste niet-tank vijanden. Ze heeft wel een zwak punt, echter, en dit is in haar mobiliteit. lage mobiliteit Annie's maakt noodhulp retraites moeilijk om met succes af te trekken.

Conclusie

Dit is slechts een kleine selectie van de beschikbare kampioenen in League of Legends. Neem geen genoegen met de eerste kampioen van uw keuze. Ieder heeft zijn eigen unieke speelstijl en vaardigheden. Blijven proberen verschillende kampioenen totdat u degene die het beste werkt voor uw speelstijl te vinden.