LoL Meest onderschatte en toch zeer krachtige karakters

League of Legends of LoL zit vol met een zeer krachtige held die steeds opnieuw wordt gebruikt in online gevechten. Sommige gezichten lijken echter minder op te vallen dan anderen, ondanks dat ze net zo waardevol zijn als hun beroemdere slagveldbroeders. & Nbsp; Daarom gaan we twee van de ondergewaardeerde helden onder de aandacht brengen waarmee elke speler moet wennen als ze de controle over hun spel willen nemen en het veld willen beheersen.

Blitzcrank

Dit is een van de onbegrepen karakters in LoL-spellen. Dit heavy metal beest wordt vaak gedwongen om de taak van een tank te vervullen, terwijl hij in werkelijkheid een support-DPS-kampioen is en blijft. Blitzcrank overdrive talent is een typische melee DPS-steroïde, terwijl zijn vaardigheid als eerste wordt gebruikt om ernstige schade te ontwrichten en op te heffen. Dit zijn niet de kracht van tanks, dus het heeft geen zin waarom veel spelers hem meestal spelen.

Hij is een toonaangevende utility-kampioen, omdat zijn handelsmerk raket grijpkracht hem in staat stelt om kampioenen van een afstand te grijpen en dan jou en je teamgenoten vooruit te sturen. Deze geweldige beweging is een epische initiërende vaardigheid die veel oefening kost om onder de knie te krijgen, maar effectief kan zijn in de juiste handen. Deze held is een opmerkelijke minionboer, want zijn ultieme kan worden vernietigd om elke dertig tot zestig seconden een hele engerd weg te nemen.

Janna

Hoewel ze geen onbekende is in wedstrijden op hoog niveau, lijkt Janna op dit moment steeds minder bekeken te worden in casual online matchmaking. Ze is een uiterst waardevolle support-kampioen die veel vakgebieden beheert, landbouwt, pusht, beschermt en onderbreekt. & Nbsp; Haar wervelwindende kracht met een beetje vermogen, laat haar toe om de hele golf van minions van interrupt hele teams in de strijd met zijn knock-up effect. Ze heeft een extreem krachtige langzame spreuk die ze kan gebruiken om tegenstanders achterna te zitten of te voorkomen dat teamgenoten worden gedood of opgeslokt door vijanden te achtervolgen.

Als je vijanden erin slagen om de steeds ongrijpbare Janna of haar goed beschermde bondgenoten te raken, heeft ze zelfs een harnas dat op zichzelf, een toren of een vriend kan afgaan. & nbsp; Haar schild is niet zo maar een kleine bescherming; het schalen goed met AP en kan 1.000 keer beschadigen. Janna kan ook grote hoeveelheden schade aan de beveiligde gebruiker geven.