LoL - Is dit een goed spel?

Wil je de League of Legends spelen? Deze game is gemakkelijk te leren, ondanks dat je veel items en mechanica nodig hebt. League of Legends is ook een goede starter in MOBA's, vooral als je erover nadenkt om erin te komen. Het niveau van enthousiasme met League of Legend is echter nog steeds afhankelijk van het feit of je nieuw bent in deze game of niet, of je bent een onervaren gamer die het moeilijk heeft.

LOL is om een ​​goede reden een van de meest gespeelde online spellen ter wereld. Miljoenen mensen spelen dit spel en de meesten van hen hebben het zeker de moeite waard gezien. Sommigen spelen LOL af en toe, en sommige spelen continu, en allemaal kunnen ze bevestigen dat League of Legends zo'n goed en leuk spel is om te spelen. Je zou ook kunnen ontdekken dat LOL-spel beter met vrienden kan worden gespeeld om het solo te spelen.

Als u begint, wordt dit een uitdaging en ruw voor u. Riot heeft genoeg werken om nieuwe gebruikers veel betere ervaringen te bieden. Smurfen lopen soms ongebreideld, tutorials zijn verouderd en level 30 kan na een tijdje vermoeiend zijn. Naarmate je hoger probeert te komen, zul je je realiseren dat er veel meer mechanica is dan je misschien had gerealiseerd. Ook is niveau 30 heel anders dan niveau 28 en 29.

Toxiciteit kan een probleem zijn. Omdat League of Legends een gratis spel is, kan iedereen dit downloaden. Als de spelers permanent zijn verbannen vanwege hun zetten of acties, kunnen ze iedereen meer accounts maken. Er zijn zelfs enkele gevallen die het IP-verbod tot gevolg hebben, en dit betekent dat die personen die worden weggegooid als gevolg van doodsbedreigingen of racistische opmerkingen, gemakkelijk terug kunnen komen en het dan opnieuw doen onder een nieuwe account. Dit gebeurde vele malen eerder. Het is ook redelijk om te zeggen dat anonimiteit zo krachtig is.

Als u misbruik maakt van de knop voor dempen, wordt dit draaglijker. Bovendien, als je met je vrienden speelt, wordt dit een hoop plezier en opwinding. ELO kreeg er aardig wat aan als het hierover ging met andere personen met dezelfde interesses.

Dit komt erop neer of je plezier hebt of niet. LOL, wat betekent deze game voor jou? Ben je het beu om te spelen? Neem dan even pauze. Speel later met je vrienden. League of Legends is leuk, en het is allemaal de moeite waard. Alleen jij als gamer kan jouw laatste zegje doen.