LoL Clash Explained

Clash is een bijzonder nette idee dat lijkt te zijn, voor nu, vrijwel exclusief voor League of Legends.

Het dient als een in-game toernooi, hoewel niet op dezelfde manier die gerangschikt doet. In plaats daarvan, het is een echte, toegewijde toernooi met slechts een paar plaatsen voor het grijpen en de werkelijke prijzen worden op het spel zetten.

Hoewel het weer in 2018 werd geïntroduceerd, het moest worden gezet vanwege technische problemen. Gelukkig lijkt het erop dat Riot heeft gladgestreken alle plooien en de modus presteert zoals te verwachten.

Om de twee weken, acht vijf-speler teams gaan om te concurreren in een drie-round toernooi met enkele eliminatie, met verschillende beugels voor de verschillende niveaus van de spelers.

The Clash systeem is ongelooflijk goed in elkaar gezet in vergelijking met andere soortgelijke creaties binnen andere Esports titels.

Het beschikt over een echte rooster lock-functie, waarin elk deelnemend team moeten hun rooster afgerond voor een bepaalde tijd voordat het toernooi begint.

Na dat, krijg je een korte scouting venster. Dit is een fase uniek is voor Clash waarin je van je tegenstander stats, evenals hun voorkeur kampioenen kunnen zien. Hierdoor kunt u de strategieën van tevoren voor je tegenstanders voor te bereiden, het openen van een hele nieuwe laag van tactische gameplay voor spelers van een voldoende hoog niveau.

In tegenstelling tot, zeg, Gamebattles, Clash beschikt over een in-game creatie team-systeem. Captains kunnen hun team naam, het logo en tag plukken, en nodigen de spelers om deel te nemen als zij dat nodig achten.

Als je team plaatsen goed in meer en meer toernooien, unlock je meer logo's en opties voor het aanpassen van uw team, waardoor je iets echt om te winnen.

Om deel te nemen aan een toernooi, je spelers nodig hebt om een ​​ticket te hebben. Deze tickets kosten 975 blauwe essentie of 195 Riot punten, en ze zijn overdraagbaar tussen u en uw vrienden.

U hebt ook de mogelijkheid van de uitgaven 975 Riot punten op een premium ticket, die gaat naar de beloningen die u ontvangt te verbeteren.

De typische beloning voor Clash spelers Victory Points. Na verloop van tijd kunnen deze punten worden toegevoegd aan de nieuwe logo's voor uw team, of nieuwe banners te ontgrendelen binnen de Summoner's Rift.

Aan het einde van de drie games, je bent ook gaan om een ​​beloning op basis van of u een standaard of premium ticket gekocht te ontvangen.

Zelfs low-ranking teams krijgen XP boosts als beloning, en de hogere rangen hebben de neiging om de huid scherven evenals permanente skins voor hun kampioenen.

More posts