LoL Build Guide

League of Legends is een extreem competitieve game waarbij je veel vaardigheden en strategisch denken nodig hebt om je vijanden te verslaan. Dit artikel helpt je om een ​​van de beste LOL-spelers te worden als je deze LOL-buildgids volgt.

Eerst moet je altijd laarzen en driepk-potten kopen met vrijwel elke rol in het spel. Het is van essentieel belang om dit te doen, zodat u zich snel kunt engageren of terugtrekken met de bewegingssnelheid die u hebt en langer kunt blijven in de rijstrook met behulp van de HP-potten.

Meesterren en runen zijn essentieel voor het winnen van de baan. Common Mastery-builds voor een AD-carry is een 21/0/9 build en voor tanks een 0/21/9 build. Dit is niet voor iedereen hetzelfde, maar je zult merken dat het ons daarna gaat lukken. Runen zijn champ-specifiek en kunnen dat vinden in de volledige LOL-buildgids.

Summoner-spreuken moeten zo gaan. Hulp krijgt flits en uitlaat. AD Carry gaat genezen en flitsen. Midden wordt ontsteekt en knippert. Top wordt ontbrand en spook / flitser. Jungle krijgt flits / uitlaat en smite.

Als je als jungler speelt, moet je altijd op de hoogte zijn van de rijstroken. Zodra je een overvolle rijstrook ziet, en dat is wanneer ze voorbij het midden van de rijstrook in je toren zijn geduwd, moet je die baan zo snel mogelijk wegschieten.

Als je een AD-draagtas speelt, moet je wat Doran-bladen kopen als je goud hebt, omdat het je helpt om tanker te maken en dit geeft je veel schade en stelen.

Als je AP Mild rijstrook speelt, moet je gaan voor wat Doran's Rings en een paar afdelingen, zodat je de bosjes aan beide kanten kunt beschermen om te voorkomen dat je wordt gegrepen.

Als je Topstrook speelt, ga dan zo gemakkelijk mogelijk naar een afdeling en stop deze in de rivier vlakbij de uitgang van hun blauwe buffel zodra je aan de bovenste paarse kant speelt. Als je aan de blauwe onderkant speelt, doe dat dan in de tri-bush vlakbij de uitgang van de jungle.

Deze bouwgids voor de League of Legends maakt van jou een goede speler en helpt je tegelijkertijd om ELO snel te winnen. Je moet ook rekening houden met Elo-boostingservice omdat je hiermee elke divisie kunt krijgen die je wilt. Het kopen van LoL-boosting is een goede manier om ervoor te zorgen dat je een promotie krijgt waar je zo hard voor hebt gewerkt.