LoL Account Creation Guide

Dit is de beknopte handleiding voor het maken van de League of Legend-account. LoL is een geweldig MOBA-spel dat online beschikbaar is. Het is gratis te spelen en je bent zeker verslaafd zodra je het probeert.

In League of Legends worden spelers verdeeld in teams van drie tot vijf en mogen ze een personage of kampioen kiezen. Daarna spelen ze een wedstrijd die twintig tot veertig minuten duurt. Het doel is om voorbij de verdediging van je vijanden te gaan en hun hoofdkwartier te verslaan. Op dit moment zijn er 83 kampioenen beschikbaar in League of Legends, maar daar komt ongeveer elke drie tot vier weken een nieuwe uit, dus deze game wordt nooit muf. Elk personage heeft ook een uitzonderlijke reeks vaardigheden en een basisstatistiek die hen onderscheidt van alle andere personages en ze uitzonderlijk maakt. Je hebt ook de kans om items te kopen tijdens de wedstrijd die je kampioen nog verder stimuleren en ze uitzonderlijk van jou maken.

Als je je kampioen wilt nivelleren en ze buiten de wedstrijd wilt aanpassen, kun je bij League of Legends ook terecht. Terwijl je wedstrijden speelt, krijg je ervaring en IP. Deze ervaring verhoogt je summoners-niveau, terwijl het IP je toestaat nieuwe kampioenen en runen aan te schaffen. Het maximale niveau in deze game is dertig. Terwijl je je weg naar level 30 bereikt, zal je nieuwe meesterschapspunten ongedaan maken, evenals rune-slots. Dan kun je runes kopen met je IP-adres en meesterschapspunten toekennen om je kampioen te versterken in bepaalde aspecten van je keuze, zoals verdediging, aanval, magische schade en vele anderen.

Ben je klaar om te starten?

Het maken van een LoL-account is eenvoudig. Dit is hetzelfde voor de meeste andere online videogames. Houd er echter rekening mee dat de accountnaam waarmee u zich registreert niet de naam is die u in de game ziet staan. Je gebruikt deze naam om in te loggen in het spel. Nadat je het spel hebt gedownload en bent ingelogd, moet je je Summoners-naam kiezen. Dit is de naam die je zult zien onder alle andere spelers die de League of Legends spelen.

Nu heb je LoL-accountcreaties voltooid en ben je klaar om het spel te spelen. Er zijn veel videogames beschikbaar, maar League of Legends is de beste. In het begin kun je het moeilijk vinden om het spel te spelen, maar door constant te oefenen zul je eraan wennen.