League of Legends: Wild Rift

League of Legends (LoL) fans hebben iets om deze zomer te vieren met de lancering van LoL: Wild Rift. Dit is een aanstaande battle arena multiplayer spel dat is zeker geen LoL speler aan te trekken. De beste manier om LOL te beschrijven:. Wild Rift stijl is een mix van fantasie, steampunk, en kosmische horror

LoL. Wild Rift werd voor het eerst aangekondigd in oktober 2019, het markeren van de tiende verjaardag van League of Legends en is sindsdien-bèta getest in verschillende landen

Voor fans van het origineel LoL, ze misschien af ​​wat onderscheidt LoL: Wild Rift van zijn voorganger? Voor een ding, moeten de spelers van Wild Rift het zien als een verkorte spel versie van de originele LoL. Trouw te blijven aan wat inspireerde het, blijft het doel in Wild Rift hetzelfde, je bent op een missie om van je tegenstander Nexus te vernietigen. De Nexus is een beschermde structuur, en dat dictaten die slaagt of mislukt.

De vernietiging van de Nexus is slechts één aspect van Wild Rift; maar er zijn andere spelmodi die spelers kunnen kiezen.

In LoL: Wild Rift, rondes duurt ongeveer 15-20 minuten afhankelijk van de geselecteerde modus. In elke ronde, twee teams bestaande uit vijf spelers strijden de eerste tot de anderen Nexus te vernietigen zijn. Gameplayers wild Rift heten de oproeper, die gevechten tegen andere spelers (menselijk of computergestuurd).

Hoewel het spel heeft menselijke tegenstanders die moeten worden geslagen, een neutraal spelers kan een speler helpen gain experience points en items. Deze neutrale tegenstanders in het spel zijn onder jungle monsters, Rift Herald, en Baron Nashor. Van de drie neutralen, is de Baron Nashor zei dat de meest geavanceerde en een uitdaging om te verslaan zijn.

LoL: Wild Rift is straks beschikbaar voor download op iOS en Android-apparaten. Het spel kan gespeeld worden op desktop ook. Een van de grote dingen die spelers van LoL: Wild Rift kunnen verwachten om te zien is de ultieme compatibiliteit met mobiele spelen. Oorspronkelijk LoL werd gespeeld op de PC; Echter, met Wild Rift, opende een nieuwe markt voor degenen die willen spelen op de weg.

Deze onderneming in mobiele gaming door Riot Games, het geesteskind van LoL, gaat een primeur voor de ontwikkelaars te zijn. Ze hopen dat Wild Rift gaat leveren net zo LoL is en blijft om dit te doen. De mobiele spel is ontworpen toegankelijk op een Android of iOS-apparaat dat is uitgebracht in de laatste vijf jaar te zijn.