League of Legends - The State of SoloQ

League heeft een toxiciteit probleem voor een tijdje. Zo veel als we zouden willen om het te ontkennen, het is een feit.

Het spel werd berucht in de hoofden van de spelers van andere Esports titels als gevolg van hoe slecht het was. Dit is allemaal het over een paar jaar terug; in de huidige dag, het probleem is nog veel erger.

The League gemeenschap in het algemeen heeft een all-time hoogtepunt van giftige tellen speler te raken. Elke andere SoloQ spel dat je speelt, je uiteindelijk lopen in een griever, of gewoon wat willekeurige karakter die niet de zorg en is er alleen maar om ieders tijd te spelen van het spel ellendig.

Dit zuigt de lol van het spelen en moedigt nog meer mensen om deel te nemen aan de ellende, het verspreiden van de irritatie over de hele speler basis, die brood nog meer toxiciteit.

Wat is de oplossing?

Omgaan met een "giftige player base" is geen gemakkelijke taak. We hebben gezien Blizzard maken er een potje van met Overwatch, al was dat over-policing en het draaien van de competitieve scene in een PG vriendelijke kwekerij. Ubisoft heeft een beetje een betere baan met Rainbow gedaan, maar ook weer, dat wil zeggen politie toxiciteit in de vorm van de chat.

De enige andere spel dat ooit deze specifieke soort giftige probleem heeft gehad op grote schaal is csgo, hoewel lang niet om de omvang van League. De oplossing die Valve bedacht was Overwatch, dat is een systeem waarmee gerenommeerde spelers kijken gemeld spelers spelen games voor enig bewijs van het hacken of verdriet.

Het systeem is niet perfect, en met CS gaat om de vrije slag, het is in een wereld van problemen op zijn eigen, maar het maakt de dingen beter.

Het zien van een dergelijke oplossing geïmplementeerd in League welkom zou op zijn minst te zijn, maar je moet denken dat Riot behoeften om te komen met een meer agressieve plan om te gaan met de problemen.

Mass Aanvragen

Over het algemeen, als je iets veranderd in een competitief spel wilt, moet je om samen te komen in massa en vereisen. Game-ontwikkelaars zijn koppig. Ex-pro en League veteraan Voyboy lijkt om dat gevoel echo. Ze maakten een negen minuten durende video bespreken de kwestie op YouTube, dat in de gaming community heeft geblazen, en is beantwoord met lof en instemming.

Voyboy roept doeltreffend uit Riot voor schijnbaar negeren van de groeiende parasiet die is het doden van het spel en zet de druk op hen om te komen met een oplossing.

Ongeacht waar je land op de kwestie, is het moeilijk te ontkennen dat Leauge gaat om te gaan op de daling als Riot iets niet te doen.