League of Legends: Ranking System

League of Legends is een van de grootste pc-games in eSports. Het voorziet in een tactische gameplay en een brede selectie van kampioenen, waardoor het spel uniek, intens, en plezier.

Het is echter belangrijk om de Challengers te scheiden van de scrubs. Dit is vooral het geval in concurrerende spel.

Hoe de beste LoL spelers bewijzen hun waarde? Hoe ze stoppen krijgen gekoppeld aan nieuwe spelers? Dit is waar de League of Legends ranking-systeem in het spel kan komen. Het plaatst miljoenen spelers in een verdeling op basis van hun prestaties en het vermogen.

Hoeveel gelederen komt League of Legends hebben? Welke is het perfecte startpunt rang? In deze gids vindt u alles over het LoL ranking systeem te leren kennen.

Hoe Graden echt werken?

League of Legends ranking systeem bestaat uit negen lagen opgesplitst in vier divisies. Elke keer als je team wint, verdien je League Points en de vooruitgang door elke divisie. Dan, uw Matchmaking Rating bepaalt het exacte bedrag van uw punten.

Als u zich niet aan een spel te winnen of te stoppen, je verliest League Points. Aan het einde van elk seizoen, wordt u beloond speciale skins en andere items. De kwaliteit van de beloning is afhankelijk van de tier u klaar bent.

Wat zijn de League of Legends Ranks?

LOL heeft negen rangen, met inbegrip van het ijzer, brons, zilver, goud, platina, diamant, meester, grandmaster, en uitdager. Platinum en daarbuiten te bereiken, kunt toewijding en praktijk kritisch. U kunt specialiseren in een aantal helden, controleren patch notes naar niveau-up van uw spel. Ook moet je niet teleurgesteld voelen met mislukking. Hone uw vaardigheden elke dag voor een concurrerend en taaie tegenstander te worden.

Wat is het Ranking Distribution?

Als een van de top-notch PC games, League of Legends heeft een global player base. De spelers zijn ongeveer acht miljoen, volgens studies. Het nummer is ook zal naar verwachting verdubbelen in de toekomst.

Nu, welk deel van de spelers kunnen zeggen dat ze in de Iron rang of concurrerende tier? Momenteel is de meest bevolkte tiers zijn Gold en Silver. In de bovenste lagen, het aantal spelers af naarmate de snelheid is slechts ongeveer 0,013.

Hoe te spelen als LoL?

Nou, er zijn criteria voldoen. Als speler moet je een level van 30 hebben, eigen tenminste 16 kampioenen en vink nodig dozen om verschillende plaatsing wedstrijden te starten.

Dus, wat is de beste manier om een ​​goede positie in League of Legends hebben? Nou, het is belangrijk om geduldig te zijn en hebben specifieke doelen. Toewijding en hard werken kan ook een essentiële rol spelen.