League of Legends’ New Champion: Samira

De League of Legends is onlangs het vrijgeven van verschillende kampioenen. Yone en Lillia werden back-to-back uitgebracht door Riot Games. Toch, deze releases waren niet genoeg voor League of Legends fans net gehoord hebben bevestigd dat het spel is het vrijgeven van een nieuwe kampioen, Samira.

Het zelfde Braziliaanse maker van de inhoud, Streamie, die verantwoordelijk is voor het lekken van de Geest Blossom skins, Yone en Lillia, is ook verantwoordelijk voor het lekken Samira, een Noxian markswoman die is uitgerust met een jaw-dropping kit. Dit lek leidde tot de ontwikkelaar nieuwe kampioen trailer. De League of Legends heeft onlangs fans een officiële blik op de mogelijkheden die de Desert Rose houdt.

Dit is alles wat we weten over Samira tot nu toe:

Wie Is Samira

Gelijkaardig op zoek naar Cowgirl huid Miss Fortune's, Samira is ontworpen als een Noxian markswoman. Ze is ook uitgerust om vijanden te bestrijden met behulp van een zwaard of pistool.

De esthetische dat Samira ruimen kan worden vergeleken met die van de kampioen genaamd Valla van Heroes of the Storm. Volgens Streamie beide uitersten de kampioenen, samen met een aantal andere eigenschappen zijn vergelijkbaar.

Wat Abilities is Samira ontworpen met?

Q - Talent

Wanneer Samira vuurt een schot af, ze heeft een dealing van X materiële schade aan de eerste vijand te raken. Samira plaats schuine strepen met haar zwaard als dit vermogen in de richting van elke vijand aanwezig is gegoten, terwijl op melee range, want het heeft een dealing van X fysieke schade.

Elk van deze hits heeft de mogelijkheid om kritisch te staken en te ontvangen bonus schade, van 25 procent. Samira heeft ook de mogelijkheid om na afloop om alle vijanden te slaan dat ze gezichten in haar pad, als gegoten, terwijl de duur van Wild Rush (E).

Passive - Daredevil Impulse

Samira is ontworpen om te bouwen combo vaardigheden die uniek ten opzichte van een eerdere hit of slaan aanvallen zijn. Elke vorige hit staat haar toe om haar stijl te verhogen. Ze kan oplopen tot een totaal van zes van 'E' leerjaar 'S' rang. Zij bezit ook de mogelijkheid om een ​​X procent beweging snelheid te winnen voor elke klasse.

Samira's aanvallen ook te maken van een extra X magische schade, terwijl in melee bereik. Deze magische schade wordt verhoogd op basis van de ontbrekende gezondheid van het doel. De aanvallen door Samira tegen vijanden omhoog geklopt 0,5 seconden wanneer beïnvloed door het immobiliseren van effecten en het vermogen bezit om te gaan met de schade meer dan zes verschillende aanvallen. Samira is ook ontworpen om dash in bereiken tegen doelen die niet helemaal in haar aanvalsbereik.

R - Inferno Trigger

Dit inferno trigger kan alleen worden gebruikt als Samira huidige Style rating is ‘S.' Dit vermogen maakt Samira om een ​​stroom van schoten van haar wapens schieten ontketenen op haar vijanden die haar tien keer omringen over een periode van twee seconden. Elk van deze shots geldt Levenssteel en kan X fysieke schade behandelen. Samen met dit, elke opname bezit het vermogen om kritisch te slaan.

W - Blade Whirl

Samira is uitgerust om slash om haar heen voor een duur van één seconde. Deze actie schadevergoeding vijanden tweemaal en winsten X fysieke schade terwijl het vernietigen van elke vijandelijke raketten in het gebied aanwezig.

E - Wild Rush

Samira winsten vallen snelheid tijdens het snijden vijanden ze streepjes door. cooldown Dit vermogen wordt ververst door het doden van een vijand kampioen.