League of Legends Most Powerful Hero

Karma wordt beschouwd als een van de beste support-helden in de League of Legends-game, in combinatie met een goede carry kunnen de twee veel tegenstanders uitschakelen. Als Karma alleen is, kan ze niet veel doen, maar ontsnappen en lastigvallen. U wilt runes stapelen en uw beheersing nivelleren tot hulpprogramma voor de extra afkoeltreductie.

Deze LoL-held heeft vijf verschillende vaardigheden, waaronder Inner Fire, dit is een passief vermogen dat haar vermogenskracht verhoogt met een percentage op basis van haar ontbrekende gezondheid. Heavenly Wave is haar standaard gebied van effectaanvallen, eens gebruikt met mantra zal het ook vriendelijke doelen in het gebied genezen. Het is het principe dat het grootste deel van uw schade zal behandelen.

Spirit Bond vertraagt ​​een tegenstanderheld waarvan je gebruik maakt tegen het verbeteren van je bewegingssnelheid, zodra je het gebruikt op een vriend die jullie allebei sneller zullen bewegen. Het beschadigt alleen tegenstanders die door het gebied gaan en niet het doelwit zelf. Dit kost tijd om goed te leren en te gebruiken, maar als je genoeg oefen- en gameplay-ervaring hebt, dan zul je het beter kunnen gebruiken.

Soul Shield zal een paar seconden een verdedigend schild bieden, als je er eenmaal mantra mee hebt gebruikt, dan zal het een vernietigend effect hebben op tegenstanders in de buurt. Met het beste gebruik van al deze talenten, zou je Mantra + Soul Shield gebruiken om jezelf een buff te geven, dan bewegen jij en je teamgenoot zich tegen de tegenstander, als ze Spirit Bond beginnen te gebruiken om ze tegen te houden en bij te houden , terwijl jij en je teamgenoot pijn beginnen te doen, gebruik dan Heavenly Wave + Mantra om de tegenstander te verwonden en het team te genezen. Met de verbeterde Health and Cooldown Reduction ben je in staat al deze talenten te spammen met het gebruik van Mantra. De gezondheid zorgt voor een grotere overlevingskansen en heeft ook een goede synergie met Inner Fire.

Karma is sterk afhankelijk van cooldown-reductie en gezondheid, dus je zult moeten opbouwen, je zult deze twee statistieken willen stapelen om optimaal gebruik te maken van haar talenten en krachten. Dit maakt haar talenten en vaardigheden meer spambaar en tegelijkertijd zeer effectief.

Voor items moet u items ontwikkelen en gebruiken die uw Health, AP en CDR verhogen. Items moeten rekening houden met de Ionina-boost van de legendarische legenda.