League of Legends Most Hated Champions

League of Legends spelers hebben hun favoriete Champions dat ze de belangrijkste hele tijd, maar ze hebben ook een lijst van hun gehate Champions. Gamers verachten hen om verschillende redenen, waaronder de gameplay niet begrijpen of niet houden van hoe ze bewegen in wedstrijden. Sommige van deze afschuwelijke Champions is te vinden op bijna ieders korte lijst van haatte personas. Kijk of u het eens met de anderen.

Zoe

Zoe kan lijken op een leuke en lieve Champion, maar spelers snel leren ze is precies het tegenovergestelde van dat. Deze Champion is uitgedost in kleurrijke versnelling en schittert om u de zin dat ze is gewoon een lichtgewicht persona geven. Echter, het is de vonken en de glitter dat je bang moet zijn van, dat is haar lichaam van armor. Zoe brengt drastische vernietiging vanuit de tweede lijn. De enige trefzekere manier om te stoppen met haar in haar tracks is het kiezen van een kampioen die een verwoestende klap uit de verte heeft.

Lee Sin

Lee Sin houdt ervan om zijn weg-letterlijk overwinning kick om. Als dit Champion heeft de kans om, gaat hij je kick dood voordat je zelfs de mogelijkheid om tegen te gaan. Lee Sin kunt u ook gooien in de melee te hebben andere vijanden doden. Hij staat daar en kijkt het allemaal naar beneden gaan. Hij mag dan blind zijn, maar hij maakt voor het in al het andere.

Tryndamere

U wilt niet om te vechten tegen Tryndamere. Deze enorme goliath van een kampioen is gemaakt om enorme schade kan toebrengen aan zijn tegenstanders. Hij draagt ​​een groot zwaard, dat hij jat met en krijgt onmiddellijk doodt als gevolg. U denkt misschien dat je hem wilt op je team, maar dat kan een slecht idee ook. Hij is een vreselijke feeder en kan uw team onmiddellijk terug in te stellen.

Teemo

Teemo is een cartooneske op zoek Champion dat de heck kan ergeren van je. Hij heeft te veel functies te vermelden dat in de weg van een overwinning kan staan. Hij is snel, heeft champignons, en onzichtbaarheid. Hoe kan een beetje furball zoveel schade toebrengen? Laten we eens een kijkje nemen op die paddestoelen. Teemo heeft wat lijkt op een oneindige hoeveelheid van hen, en ze zijn allemaal bedoeld om je pijn te doen. Deze snel bewegende karakter is een verschrikking.

Vayne

Vayne is een kampioen die eenvoudig genoeg om eruit te halen eruit ziet, maar ze is ondergedoken vaardigheden en capaciteiten die ze toont alleen wanneer u op uw meest kwetsbaar. Als een vijand, kan Vayne verbaasd permanent werpen op jou en je team. Deze functie is verreikend en bijna onmogelijk te verbergen. Ze vindt het leuk om gevechten te initiëren en gebruikt haar scherpschutter vaardigheden om de uiteindelijke foto. Ze is dodelijk.

Het is gemakkelijk om te komen met een lijst van de Champions je liefde te haten in LoL. Het maakt niet uit als je speelt met hen of tegen hen, zijn er slechts enkele personages die je er een kijkje te nemen en lopen de andere kant op niet al te veel schade wordt toegebracht. Als je hoofd een van deze lastige Champions, je bent een moediger mens dan een heleboel League of Legends spelers!