League of Legends - Het mysterie van Doran

League of Legends (LoL) karakter Effrem E. Doran, beter bekend als Doran, is een niet-speelbaar personage in de populaire multi-player PC spel. Dit LoL karakter is het brein schepper achter personeel Wukong evenals Doran's blade, ring, en schild.

Er wordt aangenomen dat Doran had de mogelijkheid om een ​​gewone artefact te zetten in iets groots. Tegen de tijd dat Doran 15 jaar oud was, kreeg hij een kans om een ​​Master Artificer worden door de Liga; zou echter een ongeval met zijn ezel deze nemen alle van hem weg. Zijn geest was niet meer als het ooit was; Maar wat bleef, ook al permanent gewond, was zijn wens om zijn kunst en passie voort te zetten als een vakman.

creaties Doran's worden regelmatig geselecteerd door het hele spel door Master tiered spelers.

Wat maakt zijn artefacten zo uniek? We breken creatie Doran's en waarom ze echt zijn ongeëvenaard aan andere objecten in het spel.

Doran's Blade - Een starter punt beperkt tot de Summoner's Rift, die wordt beschouwd als een alternatief universum Marauders vs. Wardens. The Prospector's blade verving de Doran's blade.

Doran's Ring- Dit is een starter-item dat ook wordt beperkt tot de Summoner's Rift en beschikt over een gouden rendement van 196,56%. The Prospector's Ring uiteindelijk vervangen Doran's ring.

Doran's schild- Another starter punt alleen te vinden in de Summoner's Rift, het heeft een gouden rendement van 95,41%. Zijn tegenhanger is de Guardian Horn, die kan worden gevonden in Howling Abyss.

Doran's Lost Idol - Uniek voor Nexus Blitz, Doran's Lost Idol heeft een 252,29% goud efficiency. Met ingang van januari 2019, heeft de Lost Idol is verwijderd uit het spel.

Doran's Lost Shield - Een starter object gevonden in Nexus Blitz, Lost Shield Doran's heeft twee collega's, de Summoner's Rift, en de Howling Abyss. Het scherm heeft een terugwinning van 15 gezondheid regeneratie per vijf seconden.

Dit zijn een paar van de creaties Doran's; Echter, twee van de meest opmerkelijke zijn de helm voor het personeel Master Yi en Wukong's.

Hoewel Doran is geen optie voor spelers van LoL, is zijn aanwezigheid nog steeds voelbaar tijdens het spel en de verschillende personages die hij artikelen heeft gemaakt voor. Sommige van creaties Doran's zijn exclusief voor starters, terwijl anderen zijn alleen bereikbaar in bepaalde werelden en vaardigheidsniveau.

Toch is zeer weinig bekend over Effrem E. Doran als een karakter. Het een ding dat zeker is over Doran is dat hij voor grootheid was voorbestemd, maar verloor het allemaal te wijten aan een blessure.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now