League of Legends Eternals Explained

League of Legends ‘Eternals’ zijn een van de laatste toevoegingen aan het spel; ze laten u toe uw laatste statistieken of mijlpalen laten zien aan andere spelers in de gemeenschap, die een buiging concurrentie tussen de spelers kunnen worden.

Hoewel deze toevoeging kreeg gemengde reacties op het eerste, sommige spelers vond het idee van de mogelijkheid om bij te houden en laat je statistieken. Hier is alles wat u moet weten over League of Legends Eternals.

Wat zijn ‘Eternals’?

Eternals kwam League of Legends’ Patch 10.5. Ze werken als Summoner ontsluit dat bepaalde mijlpalen kan volgen en dan laten die statistieken aan elke speler die op de wedstrijd. Dit werkt voor de presentatie van uw meest recente mijlpalen voor alle spelers, terwijl je aan het spelen bent.

Er zijn twee soorten Eternals nu: Common Eternals en Unique Eternals. Iedereen werkt een beetje anders dan de andere, dus je moet degene die u het best past.

Common Eternals volgen algemene statistieken zoals assists, doodt, of epische monster doodt. Aan de andere kant, Unique Eternals spoor kampioen-specifieke statistieken, zoals ‘Vayne's Actie Roll’, die het aantal Skillshots dat je ontwijken met de mogelijkheid ‘Tumble’ tracks.

Als u een eeuwig Series kopen, kunt u bepaalde extraatjes krijgt nadat je een mijlpaal bereiken. Bijvoorbeeld, als je hit vijf mijlpalen op een eeuwig, kan het spel automatisch uw ‘Personal Best’ stat op te nemen, en na je beat it, wordt elke speler in het spel te gaan om een ​​melding te krijgen over uw record.

Als je alle 15 mijlpalen op een eeuwig, je Meesterschap Emote kan worden opgewaardeerd. Houd in gedachten dat u kunt upgraden uw Meesterschap Emote elke keer dat je een eeuwig Set te voltooien.

Waar zijn Eternals weergegeven?

Als je in-game, je Eeuwige zichtbaar is voor je tegenstander als je een assist op hun dood of als je ze direct te doden. Buiten het spel, worden uw Eternals weergegeven op het laadscherm aan de achterkant van je kampioen kaart.

Houd er rekening mee dat als je niet wilt mijlpalen van andere spelers te zien, terwijl in-game, kun je ze uit te schakelen.

Hoeveel Do Eternals kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de specifieke set die u wilt krijgen en hoeveel unieke of Common Eternals het bevat. De standaard prijs voor Common eeuwigen is van 75 RP (Riot Points) voor elke Eeuwige, terwijl voor Unique Eternals, is de prijs van 200 RP elk.

Houd er rekening mee dat je ook kunt krijgen Eternals voor Blue Essence. Bijvoorbeeld kan de Starter Series, die 225 RP kost per kampioen, ook verkregen 2500 Blue Essentie.

Are Eternals Worth It?

Zoals eerder gezegd, zijn er verschillen van mening over Eternals. Sommige mensen kijken naar hen als een manier voor de presentatie of buigen hun prestaties op elke andere speler in het spel. Echter, andere spelers label Eternals als ‘een dure en vervelende voor de spelers.’

De beste manier om te weten of ze de moeite waard is om ze zelf te proberen. Eternals hebben bewezen een effectief systeem om bepaalde mijlpalen te volgen en te vieren ze als je ze geraakt zijn.

Het beste ding over Eternals is dat je niet gedwongen om ze te kopen omdat ze een cosmetische flair. Als je niet van hen, kunt u niet kiezen om ze te kopen.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now