LOL - Wat is dit?

League of Legends of LOL is een bekende Multiplayer Online Battle Arena of MOBA-game die recentelijk online is ontploft, met name in de gaming-scene. The Riot Games hebben dit spel gepubliceerd en in 2009 uitgebracht voor pc en Mac. De Mac-client is later echter gesloten.

& nbsp; LOL biedt een standaard 5v5-spelmodus die beschikbaar is in andere Multiplayer Online Battle Arena-games waarbij twee games tegen elkaar worden gespeeld op een kaart die de Summoner & rsquo; s Rift wordt genoemd, met als voornaamste doel het vernietigen van de vijandelijke basis of de Nexus .

De League of Legends heeft een 3v3-optie toegevoegd aan het MOBA-genre en de Dominion gameplay-modus geïntroduceerd. In de Dominion moeten spelers 5 objectieve punten behouden om de vijanden effectief te verminderen. Deze specifieke gamemodus is bedoeld om een ​​snellere gameplay-modus te creëren.

Riot-punten

Dit zijn de beschikbare valuta via creditcard of betaalkaart, PayPal of de voorbereide Riot Point-spelkaarten. De Rio Points kunnen gemakkelijk kampioenen ontgrendelen, pagina's rillen en boosts (ervaring en invloedspunten). Desondanks kunnen de Riot Points kosteloos worden verdiend door verschillende activiteiten, zoals het verwijzen van vrienden naar LOL.

Blue Essence

In League of Legends is dit de hoofdvaluta die aan spelers wordt gegeven voor het spelen van de LOL-game. Het te verdienen bedrag varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder summoner-niveau, spelresultaten en het aantal bouten in het spel League of Legends. Invloedpunten of IP worden vaak gebruikt bij het kopen van items in de game, zoals runen en kampioenen.

Ranked Matches & nbsp;

Deze games lijken meer op de standaardspellen, met uitzondering van het feit dat spelers een ranglijst krijgen op basis van de resultaten van games. Dit wordt het ELO-klassensysteem genoemd dat ook bij schaken wordt gebruikt.

De verschillende spelsystemen achter LOL zijn de enige redenen voor het ongeëvenaarde succes van het MOBA-spelgenre. Dit blijft de online-wereld stormenderhand veroveren en steeds meer gamers raken verslaafd aan League of Legends.