Kiezen van de juiste League of Legends playstyle for You

League of Legends is een eenvoudig spel met een enorme leercurve. Met meer dan 130 kampioenen is het onmogelijk om ze allemaal onder de knie. Het is van essentieel belang om niet te proberen om ze allemaal te leren en in plaats daarvan richten op het beheersen van twee kampioenen.

Idealiter moet je twee kampioenen met verschillende spelenStyles knie te krijgen. Niet alleen is dit geeft je een back-up optie als uw primaire kampioen al in gebruik is, maar het maakt het ook mogelijk om uw speelstijl te veranderen om je team beter te kunnen bedienen.

Een op een Rollen

Er zijn drie primaire een op een rol in League of Legends. Dit zijn de tank, duelist, en varieerde. Elk van deze rollen biedt compleet verschillende spelenStyles en bieden verschillende diensten aan het team.

Tanks fungeren als een schade spons, waardoor alle vijanden om ze te richten. De tank kan op meerdere vijanden tegelijk vanwege hun enorme hoeveelheden armor en gezondheid. Terwijl hun schade-uitgang is meestal laag, waardoor een goed gespeeld tank naar beneden kan twee of zelfs drie vijandelijke kampioenen nemen.

Duelist is melee DPS rol League. Deze kampioenen hebben een hogere armor dan ranged DPS, hoewel minder dank de tank. Ze dienen als een intermediaire rol, in staat om de schade op te nemen en te gaan weer naar buiten.

Varieerden kampioenen zijn voornamelijk schade dealers. Bij een juiste speelde een ranged DPS kampioen kan ontketenen enorme hoeveelheden schade aan de vijand, maar ze kunnen veel schade te nemen. Een vijand kampioen kan gemakkelijk overmeesteren een varieerden kampioen als ze de kloof tussen hen kunnen sluiten.

Middle Ground Rollen

League biedt ook rollen voor spelers die willen een meer evenwichtige kampioen. Deze rollen dienen even goed in solo spelen en teamspel.

Assassins kan een sneeuwbal voordeel dankzij creëren om hun hoge mobiliteit en barstte schade. Het bijhouden van een moordenaar kan moeilijk zijn, en ze kunnen gemakkelijk worden gebruikt om u te lokken in een val.

Controle mages zijn een uitstekende keuze voor het terugdringen van de minions. Terwijl ze ook nuttig tegen vijandelijke kampioenen kunnen zijn, ze presteren het beste tegen groepen minions dankzij hun AOE, het gebied van effect, aanvallen. Deze aanvallen doen minder schade aan enkelvoudige doelen, maar wanneer goed gebruikt, kan worden gebruikt om grote groepen vijanden snel te verzenden.

Roamers zijn geweldig versterking kampioenen. Dit is te danken aan hun vaardigheden die hen in staat stellen om de kaart snel te doorkruisen. Een jutter kan de eerste zijn om te komen wanneer je belt voor back-up. Als u wilt een bekrachtiger in de eerste plaats te zijn, dit is de rol voor jou.

Heavy Hitters

De ADC klassen zijn de hardste hitters in het spel, maar net als varieerden DPS, zijn ze kwetsbaar voor aanvallen. Deze omvatten de Hyper-Carriers, lane pestkoppen, en het nut klassen. Elk van deze kan uitdelen van grote hoeveelheden van de schade, maar ze over het algemeen het beste presteren als onderdeel van een team.

Sommige kampioenen in deze klassen kan ook heel saai aan het begin van een match. Als je een level omhoog en het verbeteren van je karakter, maar ze zorgen voor meer interactie met de gebruiker.

Conclusie

Het bepalen van uw speelstijl in League of Legends niet alleen bepalend voor uw rol in het team, maar ook welke kampioenen je speelt als. Probeer elk van de verschillende posities totdat u de twee u het meest te genieten, dan is de knie een kampioen voor elk.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now