Kan een westerse Team Win de 2020-LoL WK?

Kan een westerse Team Win de 2020-LoL WK?

De 2.020 LoL WK is direct om de hoek, en fans van over de hele wereld staan ​​te popelen om te zien hun favoriete teams tegenover elkaar in memorabele wedstrijden. De “Worlds” kampioenschap is altijd al één van de grootste eSports evenementen van het jaar, dus, logischerwijs, veel mensen zijn ongeduldig te wachten.

Met een paar dagen te gaan, fans al hun weddenschappen te plaatsen op welk team gaat naar het kampioenschap te winnen. Hoewel er zijn zeker fan-favorieten voor deze editie, lijkt er een hevige concurrentie dit jaar. Sommige van de teams geprezen door fans zijn de West-teams, die indrukwekkende resultaten en toneelstukken over het jaar hebben gemaakt, zodat ze wordt verwacht dat dezelfde wedstrijd kwaliteit in Worlds geven.

Welke Western Teams deelnemen aan het 2020 LoL WK?

Er zijn 22 teams in totaal deelnemen aan de 2020-editie van Worlds. All-time favorieten zoals Fnatic en G2 maken een comeback, maar veel andere teams hebben bewezen indrukwekkend te zijn op elke wedstrijd, zodat de competitie vast kijkt. Hier is een lijst van alle westerse teams die deelnemen aan dit kampioenschap.

LEC - Europa

 • G2 Esports
 • Fnatic
 • Rogue
 • MAD Lions

  LCS - Noord-Amerika

  • Team SoloMid
  • FlyQuest
  • Team Liquid

   CBLOL - Brazilië

   • INTZ

    LLA - Latam

    • Rainbow7

     LCL - CIS

     • Unicorns van Liefde

      Hoe Are Western Teams zoek naar de 2020-LoL WK?

      Afgezien van de overwinning Fnatic bij de allereerste LoL Wereldkampioenschap, West-teams hebben een moeilijke tijd tegen de Koreaanse en Chinese teams, zoals FunPlus Phoenix (2019), Invictus Gaming (2018), Samsung Galaxy (2017) had, en SK Telecom T1 (2013, 2015 en 2016). Echter, dit betekent niet dat de westerse teams niet een kans op deze editie van Werelden te hebben.

      In tegendeel, teams zoals Fnatic en G2 Esports zijn zeer dicht bij het winnen van het kampioenschap komen. In 2019 G2 Esports kreeg de tweede plaats tegen FunPlus Phoenix, met een verliezende score van 3-0. Aan de andere kant, Fnatic kreeg de tweede plaats tegen Invictus Gaming in 2018, met een verliezende score van 3-0.

      Ongeacht scores van de vorige jaren, hebben deze twee West-teams is het tonen uitstekende prestaties op het LEC 2020. G2 Esports behaalde een fantastische score 15-3, waardoor ze de eerste plaats op de LEC 2020 Spring. Aan de andere kant, Fnatic kreeg de tweede plaats met een totale score van 13-5.

      Afgezien van deze teams, MAD Lions en Rogue ook bewezen zich in de LEC 2020 Spring Season, waardoor ze een plaats in deze editie van Worlds. Terwijl de meeste fans wroeten voor Fnatic of G2 Esports, kunnen andere westerse teams zoals Team Liquid of FlyQuest ons verrassen op het evenement.

      In Conclusie:? Kan een westerse Team Win de 2020-LoL WK

      Alle teams die deelnemen aan deze editie van Worlds zijn gecertificeerde professionals, en ze zijn er voor een reden! Fans kunnen hun favorieten hebben elk jaar, maar er kan altijd verrassingen en plot-twists gedurende het gehele evenement. Over het geheel genomen lijkt dit een uitstekende gelegenheid voor Fnatic en G2 Esports vanwege hun onberispelijke prestaties in de LEC. Toch hebben de LCK en LPL teams ook bewezen een geduchte tegenstander te zijn, dus het is moeilijk om te voorspellen wat er kan gebeuren.

      Als u wilt weten wat er gebeurt, moet u afstemmen op het WK 2020 online uitzending, die begint op 25 september 2020.

More posts