Janna en Blitzcrank: Twee krachtige maar negeerde LoL Hero

LOL of League of Legends is verpakt met vele krachtige helden vaak gebruikt in online gevechten. Echter, er zijn een aantal gezichten die lijken te opdagen leidde dan anderen in weerwil van zijn net zo nuttig als hun beroemde slagveld broeders. Dit artikel zal twee van de genegeerd helden, waarin elke speler moet wennen als ze willen om het spel te winnen, evenals domineren het gebied van LOL te benadrukken.

Blitzcrank

Een van de onderschatte LOL Heroes is Blitzcrank. Deze metalen slag wordt gedwongen om de rol van een tank, waarbij in werkelijkheid is hij een support DPS kampioen te doen. Zijn overdrive mogelijkheid is een typisch melee dps steroïde. Zijn krachtige vuist wordt verwezen naar interrupt evenals schotel uit ernstige schade aan de tegenstander. Deze vaardigheden kunnen niet los worden gezien tanks. Daarom is het echt geen zin waarom veel gamers gebruiken hem als een tank de hele tijd.

Dit LOL held is een vooraanstaande nut kampioen, als zijn handelsmerk raket grab mogelijkheid stelt hem in staat om letterlijk te grijpen kampioenen uit de verte en naar u toe en je teamgenoten. Deze krachtige beweging is een episch vaardigheid die de praktijk neemt de knie te krijgen. Het kan echter zeer efficiënt in de juiste handen zijn. Deze held ook een opmerkelijk minion boer vanwege zijn uiteindelijke kan worden gestraald afsluiten van een hele golf kruip elke dertig tot zestig seconden.

Janna

Een andere genegeerd LOL is hier Janna. Ze is een vreemde voor high-level strijd als ze lijkt steeds minder vandaag de dag te zien in casual matchmaking. Echter, dit hier is een waardevolle ondersteuning kampioen, dat is een meester van een groot aantal transacties, de landbouw, het duwen, het beschermen evenals onderbreken. Haar wervelwind vermogen met een beetje van het vermogen van de macht stelde haar in het geheel van golven van minions evenals interrupt het hele teams te slaan in een gevecht met zijn knock-up effect. Het beste ding over dit hier is dat ze een zeer krachtige langzaam spreuk die ze kan gebruiken om op te jagen naar beneden tegenstanders of voorkomen geallieerde van wordt gedood door vijanden.

Janna heeft ook een schild dat is niet alleen een korte tijd, maar het schaalt ook zeer goed en is in staat om bijna 1.000 schade te beschermen. Het kan enorme hoeveelheden schade aan de beveiligde gebruiker te geven. Haar schild is een van de redenen waarom u Janna moet gebruiken.

Janna en Blitzcrank zijn twee van de meest onderschatte LOL held die zeer nuttig zijn bij het winnen van de strijd kan zijn. Geef deze twee een keer te proberen, en je weet hoe krachtig ze zijn.