Is Smurfing Safe in League of Legends?

Ja, Smurfing op zichzelf is een volledig veilige praktijken.

Hoewel het op is afgekeurd door Riot, smurfen als geheel is een juridische praktijk in League of Legends. Dit betekent dat het niet een bannable overtreding.

Maar Smurfing wordt een grijs gebied met legaliteit wanneer je begint steeds technische met de terminologie.

De gemeenschappelijke argument door de gemeenschap is dat je kunt interpreteren Smurfing als ofwel ELO stimuleren, of griefing. Terwijl de mensen dit beweren, wat doen de officiële Riot regels zeggen?

ELO stimuleren

MMR / ELO stimuleren is de praktijk waarbij een speler de MMR of ELO doelbewust verhoogde van een account dat zij geen eigen, meestal voor de winst. Dit is een strafbaar feit.

MMR of ELO boosting wordt zeer serieus genomen door Riot. Zij noemen de volgende redenen voor het omgaan met is zo hard:

 • Als een speler het spelen op een versterkte rekening pogingen om te spelen gerangschikt, kunnen ze niet houden met hun teamgenoten. Dit resulteert niet alleen in een slechte game-ervaring voor hen, maar ook voor iedereen in de wedstrijd.

  • Riot stelt dat ELO stimuleren in diskrediet de inspanning en tijd die spelers in het slijpen van een hoge rang te zetten. Het devalueert de tijd inzet van vele van de gemeenschap.

   Of u het eens met dit standpunt of niet, het feit dat het strafbaar blijft.

   Wanneer een account schuldig aan ELO / MMR stimuleren wordt gevonden, wordt onderworpen aan een van de volgende straffen:

   • Twee weken opschorting van het account.

    • eer daalt tot niveau nul worden vergrendeld gedurende een bepaalde periode.

     • U ontvangt niet het lopende seizoen gerangschikt beloningen.

      Een tweede inbreuk resulteert in een permanente ban houden.

      Maar Riot definieert ELO / MMR stimuleren als zijnde wanneer een speler, die bekend staat als de booster, logt in op de rekening van de boostee, de een wordt opgevoerd, om een ​​spel van gerangschikt spelen.

      Volgens deze definitie, smurfing wordt niet ELO stimuleren. Wat betekent dat je bent helemaal duidelijk smurf aan de wens van uw hart op dit front, maar hoe zit griefing?

      Griefing

      Griefing wordt gedefinieerd als “input of waardoor het doelbewust moeilijker voor de rest van het team”.

      Als een smurf, wat je doet in een spel is het tegenovergestelde. De regel geldt niet voor het vijandelijke team voor de hand liggende redenen, dus jullie zijn allemaal in het heldere op deze regel ook.

      Take van de Gemeenschap over Smurfing

      De League of Legends gemeenschap is verdeeld recht in het midden op de kwestie van de smurfen. Zoals men zou verwachten, de hooggeplaatste spelers met smurf accounts beweren dat smurfing is een volledig aanvaardbaar praktijk.

      Inmiddels lager niveau spelers, vaak op het ontvangende einde van een smurf, geloven dat het zou moeten zijn tegen de regels, met sommige zelfs opgeroepen om het om een ​​permanente ban-staat overtreding zijn.

      Iedereen is op de slechte einde van een smurf. Iedereen heeft een smurf zich al op een bepaald punt.

      Het komt er eigenlijk op neer of je goed genoeg om een ​​smurf op elk punt in de tijd zijn. Iedereen haat smurfen totdat ze een worden.