Is LoL sterven?

Tenzij u het leven voor de afgelopen jaren zijn geweest onder een rots, heb je waarschijnlijk begrijpen het gigantische succes van de MOBA spel League of Legends (LoL) heeft verzameld ... Maar er is nog steeds een vraag die iedereen vraagt, "hoe groot is League of Legends?" en "is League of Legends Dying?"

Wel, omdat Riot geen officiële verklaringen met betrekking tot het exacte aantal spelers te maken, kan het moeilijk zijn om precies te weten hoeveel mensen spelen, maar door het beoordelen van relevante gegevens kunnen we een realistisch cijfer voor de actuele League vinden of Legends playerbase.

Het analyseren van LoL gegevens

De belangrijkste League of Legends website is een enorme populariteit toename onlangs ondergaan met een lovenswaardig plaatsing in de top 500 Alexa wereldwijd (ranking 377) en ranking 199 in de VS.

Het analyseren van de gerangschikte speler cijfers over OP.GG toont ook een toename in vergelijking met het voorgaande jaar. Dit betekent dat meer en meer spelers zich aanmeldt voor League of Legends of terug naar het spelen gerangschikt opnieuw.

Het nemen van een snelle blik op video-wedstrijd live-streaming platforms toont ook League of Legends consequent in de top 3, met vele grote streamers blijft het spel dagelijks spelen.

My Thoughts

Persoonlijk denk ik dat het spel is volwassen en langzaam groeien.

Het is gewoon dat sommige ervaren spelers die het spel op jaren hebben gespeeld voor de komende jaren niet meer kunnen genieten van het op dezelfde manier waarop ze voorheen.

Dat is volkomen normaal hoewel, mensen ouder worden en vinden andere games, of gewoon stoppen met gamen helemaal.

Bijvoorbeeld, wanneer LoL KD / A kwam ik kon zien veel nieuwe spelers in het spel en zelfs ervaren spelers terug te keren. Controle van social media-accounts, het leek alsof het was allemaal mensen over praten ook!

Als League of Legends blijven duwen grote updates en content, zoals dat, met behoud van stabiele met de concurrerende scène, ik zie niet in League of Legends bergaf gaan op korte termijn.

ja, is League of Legends Dying?

League of Legends zeker niet veel publieke belangstelling te vangen of veelvuldig koppen op dezelfde manier waarop sommige andere spellen doen, maar vanuit mijn ervaring, de games die wel te maken die grote krantenkoppen lijken alleen leven voor een jaar bij de meeste .

Uit de gegevens hierboven besproken, lijkt het erop dat League of Legends is in feite niet sterven, maar langzaam gerijpt en toe in populariteit.

Bedankt aan Vexera , een Onenigheid DJ Bot voor het creëren van deze blog post. Als u op zoek bent naar muziek toe te voegen aan uw in-game voice communicatie, check ze uit.