Is ELO Boosting veilig in gebruik?

League of Legends of LoL is een spel met veel terminologieën. Van ganking bot tot smurf, soms kan het moeilijk zijn om deze specifieke termen te begrijpen. Als je dit spel al geruime tijd speelt, kom je misschien het woord 'elo boosting' tegen. Wat is elo-boosting en waarom is het erg populair?

Als je niet bekend bent met elo-boosting, dan ben je niet blootgesteld aan de verbluffende wereld van het verbeteren van de League of Legend. LoL-boosting biedt vele voordelen, maar veel spelers vragen zich af of het gebruik van elo's veilig is om te gebruiken?

Op dit moment is het begrijpelijk dat mensen zich niet zorgen maken over het laten hacken of stelen van hun account. Als je dit eerder ervaart, dan zul je weten hoe irritant het kan zijn. Het laatste dat je wilt, is dat je account verdwijnt nadat je vele jaren van toewijding en hard werken hebt gedaan.

Zolang u uw elo-boosting aanschaft bij een vertrouwd en betrouwbaar boosterbedrijf, is uw LoL-account mogelijk niet geblokkeerd of gestolen. Betrouwbare serviceproviders gebruiken vele verschillende manieren om ervoor te zorgen dat uw LoL-accountgegevens veilig worden opgeslagen. In feite krijgt de elo booster je informatie nooit echt te zien.

Wat meer is, een betrouwbare booster maakt gebruik van verschillende uitzonderlijke IP-adressen worden gebruikt, dus er zijn niet honderden LoL-accounts gerelateerd aan één IP-adres. Door deze veiligheidsmaatregelen te gebruiken, is er een zeer lage mogelijkheid dat uw LoL-account wordt gestolen of verbannen. Dit betekent alleen dat u zich veilig kunt voelen als u de details van uw account aan iemand anders overhandigt, wetende dat u niet voor altijd gedag zult zwaaien.

De kosten voor elo-boosting kunnen radicaal verschillen. Het grootste bepalende aspect van de vergoeding is de gewenste divisie die u ook wilt laten verhogen. Stel je voor, een boost van Bronze Five naar Bronze One gaat een stuk minder kosten dan Diamond Five naar Diamond One.

Het is net als in het spel dat er duizenden mensen of spelers in de Bronze-competitie zijn, en er zijn echter slechts een handvol gamers in de Challenger-laag. Meng dit met eenvoudige of eenvoudige kosten en als je ernaar uitkijkt om Challenger te bereiken, moet je veel uitgeven.

Dat gezegd hebbende, kostten veel boosts $ 10 tot honderdduizend. Als je van plan bent je divisie een aantal rangen te geven, dan zul je niet veel kijken.