Infamous League of Legends spelers

Infamous League of Legends spelers

Professional persoonlijkheid is het hart en de ziel van elke moderne Esports. In tegenstelling tot traditionele sporten, Esports profs inhoud maken buiten gewoon spelen van het spel. Het is niet ongebruikelijk om professionals met streaming en YouTube carrières te zien.

Dit laat hen toe om een ​​cultus van de persoonlijkheid om zich heen dat meer dan draagt ​​in de Esports wereld te creëren. Dit maakt spelers in staat zijn het verhogen van hun eigen waarde, omdat teams gaat willen in de ondersteuning die wordt geleverd met het ondertekenen van een specifieke speler te brengen.

Deze focus op het individualisme is uniek voor de Esports wereld, en dus biedt de kans voor een aantal echt beruchte personages aan het licht komen. Zoals elke Esport wordt League niet vrijstellen van deze, dus we gaan om een ​​aantal van de meer beruchte League of Legends spelers die ooit hebben opgepikt een muis vast te stellen.

Jensen

Cloud9's oude ster mid-Laner was niet altijd een lieveling van de competitieve wereld. In feite was er een tijd dat hij eigenlijk verboden was voor zijn gedrag.

Bekend terug in de vroege 2010s voor zijn giftige gedrag ten opzichte van andere spelers, Jensen kreeg een verbod van alle Riot aangesloten LoL gebeurtenissen nadat hij op deelname aan DDOS-aanvallen tegen andere high ELO spelers toegelaten.

Het verbod werd geïntroduceerd in 2013, maar twee jaar later opgeheven in 2015 na Jensen was verklaard “hervormd.”

Sinds die tijd heeft hij een goede beetje van succes in de LCS gezien, maar het is interessant om te weten hoe turbulent zijn afkomst was.

IWillDominate

Heading helemaal terug naar de NA LCS in de vroege dagen van 2012, IWillDominate was een van die hoog opgeleide spelers voorspeld om grote dingen te doen in de nieuw opgerichte concurrerende formaat.

Als Jungler voor fan-favoriet Team Dignitas, het kwam als een schok toen Riot overgeleverd een jaar verbod IWillDominate voor wat ze beschouwd als “een hardnekkige neiging om deel te nemen in verbaal geweld,” evenals implicerend dat hij had agressieve neigingen tegen spelers van een lager niveau.

Hoewel hij terugkeerde na het verbod in 2013, is het opmerkelijk als een van de vroegste voorbeelden van een high profile speler dit zwaar gestraft voor een probleem dat niet opgenomen bedriegen.

Tyler1

Hoewel het niet een pro-speler, Tyler1 was, en is nog steeds een van de grootste streamers op Twitch. Hij werd vooral bekend om zijn League streams, dus het kwam als een hele schok toen in 2016, werd hij verbannen voor giftige gedrag.

Terwijl hij unbanned was twee jaar later, het was zo'n schok voor het systeem om iemand van dergelijke hoge standing geraakt met het verbod hamer, die we moesten het onder meer te zien.

More posts