Infamous Exploits in de geschiedenis van LoL

Een video spel te benutten is de gewoonte van het nemen van een glitch in een spel te gebruiken voor uw voordeel. Deze fout is niet bedoeld om een ​​voordeel voor spelers en wordt gezien als een manier om een ​​spel te bedriegen. League of Legends is hierop geen uitzondering. Gamers hebben veel exploits door de jaren heen, waarbij sommige schokkend te mooi om waar te zijn. Exploits zijn een controversieel onderwerp. Sommigen doen zien het als een manier om het systeem te misleiden. Echter, anderen geloven dat als het er uit voor het oprapen, moeten gamers het te grijpen. Wat uw uitzicht zijn op deze, LoL heeft haar billijk aandeel van hen had. De volgende zijn slechts enkele van de meest ongelooflijke degenen die zijn getuige geweest tot nu toe.

LoL als Exploit

Er zijn exploits gaan rond dat de echte League of Legends volledig overschrijven. In het bijzonder, op volgorde exploits dit doen in zo'n gewaagde zaak dat het is zeker je verbannen indien ontdekt te worden. Deze exploit kunt u een spel dat het verandert in gerangschikt te maken. Dit betekent dat je nu kunt hebben een volledige partij in die modus. Sommige gamers die code weten zijn gekomen met meerdere links naar hoe het te doen op uw eigen systeem. U kunt betalen voor een aantal van deze, maar de meeste zijn gratis weggegeven.

Zodra u uw spel, te maken op vijf versus vijf-modus, en spelen om te winnen. Als je dat doet, krijg je League Points aan het einde van het spel. Wees voorzichtig, want als je verliest, je missen op deze punten ook. Hoewel, zijn er spelers die het hebben aangedurfd om dit te doen, de meeste geweest als niet alle van hen uit het spel hebben gekregen verboden. Als je in de verleiding om te proberen, vraag jezelf af of het de moeite waard is het risico te nemen.

Verborgen Ervaring Exploit

Een andere beruchte exploit werd eerst gedacht aan een bug in het spel zijn. Er is een fout in vaardigheid activering dat de spelers hebben opgepikt op en gebruiken in hun voordeel. Kampioenen in het spel hebben bevoegdheden die hun auto aanval naar iets beters te schakelen. Typisch, LoL huiden dit beter vaardigheid totdat de spelers schakelt met behulp van Q.

De spelers zijn met behulp van een extern programma om te bepalen welke andere Champions hetzelfde kan doen. Deze karakters normaal niet de schakelaar, maar de gehackte programma overschrijft de oorspronkelijke regels. LoL ontwikkelaars gevangen wind van wat sommige van de gamers aan het doen waren en waren niet onder de indruk. De vaardigheden werden niet gebruikt de manier waarop ze moesten en gaf die cheaters een oneerlijk voordeel in het spel.

Als gevolg hiervan, game makers hebben dit soort exploits geregeerd als een schending van hun terms of service. Dit is iets dat kan je verbannen voor een goede. Patches en fixes moesten worden uitgedeeld om deze enorme problemen voor eens en altijd te sluiten. Ze hebben duidelijk gemaakt dat hackers, cheats, en exploits zijn niet van plan om een ​​deel van League of Legends op elk gewenst moment. Het is beter om het spel niet te spelen dan om het ten onrechte gebruiken. Cheaters kennis te nemen.