How Much Do League of Legends Pros verdienen?

League of Legends heeft een enorme aanhang die alleen lijkt te groeien. Miljoenen gamers het spel spelen op een regelmatige basis, één procent van die fans spelen scherp en draai professioneel. Deze elite spelers zijn de beste in de wereld en vaak verdienen ongelooflijke geld gewoon door te laten zien wat ze kunnen. Als je goed genoeg zijn, kunt u ongelooflijke geld te verdienen aan League of Legends. Wie zegt dat het spelen van videogames niet betaalt?

Turning Pro

Als je pro draaien, u meestal deelnemen aan een competitie die betrekking heeft op het spel speel je. League of Legends profcompetitie bestaat al jaren en heeft een aantal van de beste spelers van het spel ooit heeft gezien. Deze spelers eten, slapen, en spelen het spel. Zij staan ​​garant voor de basissalarissen voor al hun pro spelers, niet alleen degenen die te winnen in de competitie. Zij waren de eerste in hun soort die dit beloven, en fans stroomden naar het spel om te proberen om het te maken naar de top van de gelederen.

Gamers kunnen verdienen a Lot

Riot Games, de makers van League of Legends staat dat ze hebben ongeveer 1.000 professionele gamers. Het gemiddelde salaris voor de competitie spelen is meer dan $ 300.000. Veel teken meerjarige contracten met Riot Games. Deze League of Legends spelers hebben gespeeld en bestudeerd het spel al jaren. Zij kennen het spel zoals de rug van hun hand, en ze zijn bereid om te spelen. De gamers hebben aanpasbare gear en hardware om ze up-to-date met de steeds wisselende gameplay. Het is niet ongehoord te besteden duizenden alleen maar om hun toebehoren up-to-date te houden. Deze taak wordt serieus genomen.

Deze spelers, hetzij uit te proberen voor concurrerende teams of worden aangeworven om te spelen wanneer ze net zo goed. Vervolgens wordt de teams voeren verschillende toernooien in het hele land en zelfs internationaal. De beste teams worden aangeboden sponsoring en een aantal van de spelers wordt gevraagd om contracten te tekenen te zetten pro. Het is heel het proces, maar het is de beste manier om de dierenarts de spelers. Als je ze in actie te zien, weet je meteen waarom ze het beste in wat ze doen worden beschouwd.

A Good Living

De professionele spelers maken vaak meer dan de basiswaarde van hun salaris als ze eenmaal beginnen met professioneel spelen. Wanneer zij toernooien is er meestal een grote tas voor het winnen van de eerste, tweede of derde plaats te worden gehouden. Sommige League of Legends spelers kunnen maken tussen de $ 500,000- $ 800,000 per jaar wanneer ze dit doen. Het is geen wonder dat sommige video game makers willen deze salaris houden bedraagt ​​een geheim.

Als u overweegt het proberen te maken in de League of Legends professionele wereld, naar waarheid, de kansen worden gestapeld tegen je. Slechts een handvol spelers krijgen ondertekend Riot Games elk jaar, en je hebt om je spel te spelen om het verblijf op het team te houden zodra uw contract is up. Als dit klinkt als iets wat je kunt doen in je slaap, dan waar wacht je nog op? League of Legends voor u klaar.