Hopes NA bij de League of Legends Championship

Team Liquid: Hopes NA bij de Liga van het Kampioenschap van Legend's

Met de eliminatie Cloud9's, het is nu Team van Liquid tijd om te schitteren in de 2020-League of Championship Legend's. Als gevolg van Cloud9, die was NA's ster, worden geëlimineerd, Team Liquid is uitgegroeid tot de nummer een team om NA te vertegenwoordigen.

Voor vele jaren, Cloud9 was degene om het te maken door naar de knock-out fase. Toch is dit al snel eindigde toen Cloud9 werd geschopt uit de World's conventie. De vraag is nu: "Wat is Team Liquid doen om te proberen de grote schoenen achtergelaten door Cloud9 vullen?"

Team Liquid is uitgerust met AD carry Tactical, die een ontluikende jonge ster. Samen met dit, is het team ook uit Broxah, Impact, Jensen, en CoreJJ. Al deze spelers hopen om hun mislukkingen in het verleden wissen door het leveren van een sterke prestatie in de wereld.

Er zijn gesprekken dat Team Liquid een goede kans op het verwerven van een gunstige loting en wordt verzonden naar de knock-out fase.

Meer over de 2020 League of Legends Worlds Championship hier

Wat zijn de hoop van de NA's Team Vloeibaar bij de League of Championship Legend's?

Een van de meest zichtbare hoop dat de meeste teams hopen te bereiken in de League of Championship Legend is om veel te winnen, maar ook consequent te winnen. Team Liquid hoopt om dit te bereiken en leveren een waanzinnig duurzaam relevantie. Het team begrijpt de noodzaak van deze hoop, want dit is een kwaliteit die ze nodig hebben om de centrale legacy team te worden te hebben.

Team Liquid heeft deze kans niet om NA op een zodanige wijze te vertegenwoordigen had, zoals Cloud9 altijd werd gezien als het sterkste team onder alle NA. Toch, nu is het tijd voor Team Liquid om te schitteren als ze worden gezien als een goede voorstelling krijgt NA in het WK. Team Liquid hoopt in stand te houden dat dit leidt en wil een epische prestatie te leveren om ervoor te zorgen dat ze als de toonaangevende team voor NA blijven.

Cloud9 heeft de finale zeven keer sinds de 2014 Summer Split. Toch heeft het team slechts een keer gewonnen. Team Liquid hoopt zelfs dit uit en showcase dat het team zich op hetzelfde niveau als Cloud9 door het nemen van thuis een overwinning.

ultieme hoop Team Liquid is om NA-best presterende team te worden en verdien de NA regio erfenis titel. Het team hoopt door te gaan met een van de belangrijkste rivaliteit tegen de andere teams van NA, omdat dit epische resultaten kunnen bieden. Hun doel is om te helpen het genereren van de meest intense best vijven, de meest diepgaande verhaallijnen in de LCS, en maak de wildste transacties.

De leden van Team Liquid hoop aan zware concurrentie, evenals zware kameraadschap te bieden. Team Liquid wenst te zijn in een vergelijkbare positie als CLG bij het concurreren in de League of Championship Legend's, in tegenstelling tot die van de C9.

Team Liquid's doel is voor leden om diepe banden te leggen met leden van andere teams. Hierdoor kan het team externe hulp te krijgen van andere organisaties, evenals het helpen van deze andere organisaties.

Alle ambitieniveau van het zetten NA op de kaart en het hebben van Team Liquid gezien als de stuwende kracht van de NA organisatie deze doelen te helpen bouwen Team van Liquid. Het winnen van de League of Championship Legend's, of het plaatsen van fatsoenlijk kan helpen dit doel te bereiken.