Hoeveel tijd neemt Pro League of Legends spelers spelen?

Een heleboel. Een heleboel.

Als een professional op elk spel zijn betekent de beste in de wereld. Met andere woorden, het is het verslaan van de rest van de competitie met vaardigheid en stijl.

Voor League of Legends, dat betekent beter zijn dan 80 miljoen maandelijkse spelers.

Dat klopt ... 80 miljoen.

Het niveau van de vaardigheden, kennis en toewijding het neemt de top 0,1% van de 80 miljoen spelers te zijn is absoluut belachelijk.

Dus hoeveel tijd kost het om dit goed te krijgen?

Nou ...

Team Liquid

De spelers van Team Liquid merkte op dat ze de praktijk voor een minimum van 50 uur per week. Dat is het absolute minimum, vaak spelen voor nog veel meer. Dit is veel meer dan de meeste full-time banen, dus als je wilt naar een pro, zodat je het gemakkelijk kan zijn geworden, heb je een ander ding komen.

Houd er rekening mee, Team Liquid, terwijl ze het beste team in Noord-Amerika, nauwelijks barst de top 10 wereldwijd. Dus als 50 uur per week is alleen genoeg voor de top 10, na te denken over hoeveel is noodzakelijk voor de rust.

Het is niet ongewoon om spelers te zetten in 15-uur per dag, 7 dagen per week te zien. Het is slopende, maar dat is wat er nodig is om een ​​wereldkampioen te worden.

De Koreaan regio

Korea is berucht om zijn militaire-achtige intensieve training regimes. Zoals eerder vermeld, 15-uur per dag zijn geen ongewoon zicht.

Dat gezegd hebbende, is het gevolg van deze mentaliteit die Korea op grote schaal wordt beschouwd als de sterkste regio in de wereld, met drie teams het bereiken van de top 10 van dit jaar.

Het is niet alleen League of Legends hoewel, Starcraft II, DOTA, en Overwatch al hun aandeel in de belachelijke praktijk uren te krijgen van de Koreanen, en in het algemeen, zij houden ook de topposities in die games ook.

De mentaliteit is dat als je speelt vijf wedstrijden tegen je tegenstander drie wedstrijden per dag, dan is dat de 21 extra spelletjes per week, of 84 extra spelletjes per maand. In de loop der jaren dat een enorm verschil maakt.

Het is niet altijd even Extreme, hoewel

Hoewel de beste van het beste wensen dit niveau van de praktijk om hun positie te verdedigen, zijn er tal van professionele teams die er met meer evenwichtige regimes vergelijkbaar met de gemiddelde werkdagen.

8 uur per dag, 5 dagen weken. Tal van teams nemen deze mantra een groot succes.

In feite zijn sommige van de beste coaches in de wereld de voorkeur aan dit schema, het citeren van een kwaliteit boven kwantiteit aanpak. Ze vrezen ook dat de extreme uren negatieve effecten op de gameplay van hun speler kan hebben.

De Off-Season

Er zijn geen gazen (oefenwedstrijden tussen pro teams) tijdens het buiten het seizoen van de LCS.

In deze periode, spelers zijn vrij om hun tijd te besteden aan het doen als ze willen, of dat we spelen League solo of anderszins. Solo queuing wordt door geen van de professionele teams afgedwongen, echter, veel spelers nog steeds voor kiezen om dit te doen om te voorkomen dat het krijgen roestig.

Sommige spelers ook deze tijd gebruiken om te streamen. Spelen League voor de lol met hun publiek, hen te helpen hun individuele volgende vast te stellen en hun voorraad als speler.