Hoeveel moet Twitch Streamers verdienen?

De meeste gamers, recreatief en professioneel, hebben gehoord van de live streaming platform genaamd Twitch. U kunt videospellen te spelen, kijken anderen te spelen, en online chatten met gamers over de hele wereld. Miljoenen gamers hebben ondertekend om een ​​deel van deze online community die voor het eerst in 2011 werd geïntroduceerd U kunt live stream video's op Twitch of kijken naar een van de vele geuploade Ones. U kunt denken aan het als social media voor video gamers.

Twitch Gebruikers

Veel mensen die een account hebben doen dit om persoonlijke redenen. Ze willen de wereld en hun volgelingen laten zien hoe goed ze zijn op een bepaald spel, of ze willen anderen kijken domineren en proberen om tips te krijgen op beter te spelen. U kunt uw eigen stroom, video's uploaden, en meer.

Niet verrassend, sommige gebruikers hebben manieren om een ​​leven uit te maken van het gebruik van Twitch gevonden. Je kunt echt goed geld verdienen spelen van videogames en het hebben van mensen kijken naar u! Je hoeft niet eens om dat goed te zijn op het! Alles wat je nodig hebt zijn trouwe volgelingen die bereid zijn om uw elke beweging te kijken. De meeste van deze spelers te streamen hun dagelijkse spelen stints en vervolgens uploaden die inhoud op YouTube.

Making Money

Om geld te verdienen op dit platform, moet je een Twitch Affiliate zijn. Je begint hier, en als uw uitzicht te verhogen, kunt u een Twitch Partner te worden. De richtlijnen zijn eenvoudig. Je moet ten minste 50 personen die jou volgen en stroom ten minste 500 minuten in de afgelopen maand. Je moet ook de streams zeven verschillende uitzendingen. Zodra je aan deze eisen voldoen, wordt u uitgenodigd om samen met Twitch. Hier is de plaats waar u uw inhoud kunt inkomsten te genereren.

Als partner, de eisen zijn strenger. Er moet 25 uur van streaming in de afgelopen maand, en 12 van die dagen moet verschillende inhoud hebben. Je moet ook 75 volgelingen die met u zijn geweest voor de laatste 30 dagen. Wanneer u deze eisen te bereiken, kunnen Twitch uw aanmelding, en je begint het krijgen van betaald.

Hoeveel geld je maakt sterk afhankelijk van de situatie. Degenen met een hoge volger tellen en honderden streams kan maken rond de $ 20.000 per maand. Als u een sponsoring of contracten Garner, dat is extra geld op de top van dat salaris. De top 10 Twitch streamers maken meer dan een miljoen dollar per jaar. Natuurlijk moet je meer dan 800.000 kijkers om dat soort geld te bereiken.

De gemiddelde streamer die een paar honderd tot een paar duizend volgelingen heeft, kan tussen de $ 2.000 en $ 5.000 per maand te maken. Niet slecht voor het afspelen van video games die je speelt, ongeacht of u streamen of niet. De sleutel is om constant te uploaden inhoud terwijl het winnen volgelingen.

De meerderheid van Twitch gebruikers niet geld te verdienen van het platform, en gebruik het alleen voor entertainment. Als je denkt dat je een grote aanhang Garner met je gameplay, wat heb je te verliezen? Je zou een miljonair door gewoon wat plezier!