Hoe werkt Elo stimuleren van werk?

Elo stimuleren is een populaire manier van het verhogen van uw rang in de leaderboards in League of Legends door gebruik te maken van een dienst aangeboden door een aantal van de beste spelers in het spel. Er zijn twee belangrijke methoden voor het Elo stimuleren, zowel met hun eigen voordelen.

Solo stimuleren

Solo stimuleren is de goedkopere optie van de twee, maar het komt met een aantal risico's. Met behulp van de solo boost methode houdt in het geven van uw League of Legends-account informatie naar de booster. Als u een betrouwbare service te gebruiken, moet je account goed. Immers, gebruik te maken van betalende klanten is de snelste manier voor hen om alle zakelijke verliezen en krijgen een slechte reputatie.

De risico's die betrokken zijn bij het delen van uw gegevens is niet dat de booster is waarschijnlijk om te profiteren van uw account, maar in plaats van de rel kon je potentieel te verbieden. Er is een voortdurende wapenwedloop tussen Riot en solo boosters, met boosters probeerde onopgemerkt te blijven.

Risico's terzijde, dit is de snelste en goedkoopste stimuleren optie. De booster logt in op uw rekening en speelt zoals u, totdat zij de gevraagde rang te bereiken. Op dat moment, wordt uw account terug omgedraaid voor u, en u kunt genieten van het spelen op uw nieuwe rang.

Duo stimuleren

Duo stimuleren is langzamer en duurder dan solo stimuleren, maar het is ook veel veiliger. Duo stimuleren niet de duur van dienst schenden, zodat Riot kan je niet verbieden voor het gebruik van deze service.

Als duo stimuleren, hoeft u niet om uw accountgegevens te geven aan de booster. In plaats daarvan speel je samen met de booster, die vervolgens voert u door de wedstrijden. Door de booster je dragen, je nog steeds stijgt in de leaderboards, maar zonder het risico op het krijgen van verboden.

Sinds duo stimuleren op u vertrouwt het spelen naast de booster, deze methode niet alleen langer duurt over het algemeen, maar het vereist ook een grotere tijdsinvestering van uw kant. Met solo stimuleren, bent u niet bij het proces betrokken. Met duo stimuleren moet u zijn aangemeld en actief voor het aan het werk.

Duo stimuleren ook meer kosten dan solo stimuleren. Dit komt omdat het langer duurt en vaak om meer spelers. Omdat je nu meer dan één booster moet betalen, kunt u verwachten dat de prijs dienovereenkomstig te verhogen.

Zijn Verhoogt waard de tijd en geld?

Alleen u kunt beslissen of het stimuleren van de juiste beweging voor u. Als je nu een casual speler die is niet van plan om hun versterkt positie te behouden, dan is er weinig zin in het stimuleren van uw account. Als, aan de andere kant, je doel is om je rang te houden, maar je kan het gewoon niet lijken om er te komen, het stimuleren kan een haalbare optie. Vergeet niet, het is aan jou om je rang daadwerkelijk te behouden als je eenmaal hebt bereikt.

Conclusie

Terwijl het stimuleren is niet voor iedereen, maar biedt wel een dienst die veel spelers ervoor kiezen om te profiteren van. De kritische ding om te onthouden bij het stimuleren van is dat als je niet kunt of niet je rang te behouden, zou je verliest. Het is ook belangrijk om te onthouden dat solo stimuleren gaat voeren met het risico te worden verboden. Duo stimuleren, terwijl duurder, is de veiligere optie.