Hoe te Hyper Roll in TFT

Hyper rollen is een bijzondere TFT strategie die nu is rond voor een tijdje. Ondanks dat, blijft het gehuld in mysterie voor de meeste Teamfight Tactics spelers. De wat, wanneer, waarom en hoe van hyper rollen kan een groot punt van verwarring, zelfs voor ervaren TFT-spelers, dus we gaan je er doorheen lopen.

Hoe Hyper Roll in TFT - Wat

Wat is hyper rollen? Nou, het is het proces van het walsen veel van uw goud vroeg, een poging om zo snel mogelijk zo veel low-cost-eenheden krijgen tot drie sterren. Het is een bepaalde strategie die niet alleen teamsamenstelling met zich meebrengt, maar fundamenteel verandert de manier waarop je het spel speelt.

Dit maakt het zeer de moeite waard voor TFT veteranen die honderden uren gestoken in en noodzaak iets aan de gameplay mengen te hebben.

TFT Hyper Roll - Waarom

Het idee achter de hyper rollende strategie is vrij rechttoe rechtaan. Je probeert dit vroege spel voordeel benutten, en sneeuwbal het in een quick win voor de wedstrijd raakt de late spel. Het is een gambiet van soorten, waar u de handel kracht in de late spel voor een vroege spel voordeel.

Je bent vaker wel dan niet van plan om een ​​sterkere vroege middenspel comping dan je tegenstander, die gaat om meer overwinningen te zetten tegen tegenstanders die niet weten wat ze doen te hebben.

TFT Hyper Roll - Wanneer

De instelling van de strategie zal plaatsvinden in de zeer vroege spel. Om hyper rollen om te werken, moet je snelheid. Het is een hyper-agressieve strategie die niet goed voor trage tempo spelers doet.

Daarom moet je al je hebben herwalsing gedaan door de vroege mid-game, op welk punt moet je klaar om uit te sluiten van het spel voordat het aan het eind van de wedstrijd.

Als u niet uit te sluiten van de wedstrijd in deze stadia, dan heb je een zware strijd voor de rest van het spel kreeg.

Met hyper rollen, krijg je niet uit de overgang van het in een andere strategie als het niet werkt. Het is veel meer een do or die beslissing, dus als je in de begin of medio tellers, dan heb je kans op het krijgen van een win afname drastisch.

TFT Hyper Rolling - Hoe

Toen in het begin van de wedstrijd, gebruikt u uw goud aan de purchasable kampioenen vernieuwen. Dit stelt u in staat om goedkope metgezellen vroeg, die op zijn beurt stelt u in staat om drie-sterren metgezellen vroeg, waardoor het spel in uw voordeel sneeuwballen.

Ondanks de schijnbare eenvoud ervan, de strategie is eigenlijk ongelooflijk ingewikkeld. Er zijn verschillende samenstellingen die je nodig hebt om zich te concentreren op, een methode van de nivellering en stimulatie die je nodig hebt voor het beheren en balans, en het persoonlijke vermogen om een ​​strategie die is zo aggro spelen.

The Wrap Up

In principe, dat is wat hyper rollen in TFT is. Het is een leuk om strategie die kunt mixen de gameplay te spelen. Daarom, als je merkt dat je te vervelen van de typische TFT, dan je zou willen deze strategie een run voor zijn geld te geven.