Hoe om te winnen in League of Legends

Het enige doel van de League of Legends is simpel. Vernietigen van de vijand nexus.

De Nexus is de grote kristallen die diep zit in het hart van de vijandelijke basis.

Nu, terwijl het doel klinkt misschien simpel, in werkelijkheid is het allesbehalve. Ten eerste, natuurlijk, je hebt om het te krijgen. Dit houdt in strijd je een weg door de kaart, waardoor je tegenstanders terug naar hun basis, en dan duwen door hun basis met genoeg kracht dat u de tijd om de nexus te vernietigen.

Dus, het vernietigen van de vijand nexus is een multi-step proces.

Stap een - De Torentjes

Het eerste doel in je spel plan is voorbij torentjes van de vijand te krijgen.

Er zijn 11 torentjes per team op Summoner's Rift.

Dit betekent dat u gaat om uw handen vol hebben proberen te krijgen door hen, omdat ze hebben grote gezondheid zwembaden en gaan veel schade.

Afhankelijk van hoe de strijd gaat, moet u bepalen welk torentjes beslissen in welke rijbanen naar doel. Als uw mid-Laner doet het goed en heeft de vijand team weer verder geduwd dan de rest van je team, dan overwegen leningen meer middelen om hem te torentjes snel te vernietigen.

Dit zet meer druk op het vijandelijke team en kan ze verliezen kalmte te maken.

Wees voorzichtig, dat wel. Als u lenen bron om een ​​toren te vernietigen, de kans groot dat de vijand gaat moeilijk te drukken op de verzwakte gebied van uw installatie.

Stap twee - Teamwork en Slaying

Niets is haalbaar op de kaart zonder vaste teamwork en het doden van de macht. U en uw kameraden moeten werken als een individuele eenheid om het meest effectief te zijn. Dit betekent met elkaar communiceren.

U kunt helpen je teamgenoten die in de problemen zitten en vraag om hulp als de vijand duwt u in het bijzonder hard.

U moet ook uw kampioenen te coördineren. Zorg ervoor dat u de juiste balans, met een aantal mensen kiezen voor ondersteuning karakters. Zonder de juiste balans van kampioenen, kan je team niet werken, en je kunt niet concurreren met de vijanden.

Stap drie, De Nexus

Dus, als uw harde strijd is gegaan volgens plan dan heb je je een weg vochten naar de vijandelijke basis. Nu is de lastige taak van het vernietigen van de vijand nexus zit voor u.

Tot op dit punt, is het essentieel dat u en uw teamgenoten hun kampioenen goed hebben gebouwd en nauwkeurig te coördineren.

De vangst is dat de vijand paait direct achter de nexus. Zo eindigt deze laatste gevecht als een chaotische drukte en slachting.

Je moet in staat zijn om te gaan met de vijanden als ze paaien, en veel schade aan de nexus op hetzelfde moment. Je zou kunnen overwegen het toewijzen van rollen aan je team om te proberen en te controleren deze fase een beetje.

Indien correct uitgevoerd, dan moet je niet al te veel moeite om de vijand opgesloten in hun spawn punt terwijl u Wail weg bij het kruispunt. Hit it lang genoeg en gefeliciteerd, je hebt gewonnen.

Lang verhaal kort, teamwork is van vitaal belang. Je doel kan zijn om de nexus te vernietigen, maar dat niet kan worden gedaan zonder de juiste strategie en coördinatie.