Hoe kan ik beter in League of Legends?

First things first, is er geen gemakkelijke one size fits all oplossing voor succes op League. Verschillende spelers hebben verschillende sterke en zwakke punten, en verschillende situaties kan de tijd die ze kunnen besteden aan League of Legends beïnvloeden.

Dat gezegd zijnde, zijn er een paar belangrijke dingen die aspirant-spelers kunnen doen om hun maximaliseren

speeltijd te zorgen dat ze het meeste waar voor hun geld.

Pick A Champion Class, en hou je eraan

Vaak een kwestie die opduikt is spelers flipping rond wat kampioenen ze spelen met on

de reguliere. Dit is een recept voor mislukking.

Hoe kan iemand verwachten om beter te worden met een kampioen als ze dat kampioen niet lang hoeft te spelen

genoeg om de touwen te leren?

Kies je klas, of beter nog, een van de belangrijkste kampioen, en wijden aan hen. Leer

hen en word een expert in hun spel. Elke kampioen en klasse hebben hun eigen nuances; ze zijn diepgaande en vereisen 100s van uren te beheersen.

Spreken van 100s van uren ...

Oefenen, oefenen, oefenen

Net als elk spel of sport, de nummer een manier om beter te worden is om gewoon meer te spelen. Hoe meer je speelt, hoe meer je leert en hoe sneller je reacties zijn, hoe groter de situational awareness groeit.

Practice met een team of door uzelf. Een team is beter als je de keuze hebt. Het staat u toe om te werken aan de communicatie en coördinatie, evenals de strategie en tactisch te spelen. Wees niet bang om zelf te spelen, maar zijn.

Solo queuing, terwijl razend soms, is een geweldige manier om te leren en te groeien als speler. U kunt werken op uw individuele vaardigheden en leren aan te passen aan de situatie om je heen.

Het is absoluut noodzakelijk, echter, dat u de praktijk met een doel. Gewoon opstarten van het spel en springen in, terwijl beter dan niets, is niet genoeg. Je moet vooral in wat je doet te zijn. Heb je nodig om te werken op uw jungleing? Doe dan die uitsluitend.

Dat geldt ook als je aanvallend of verdedigend worstelen. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van uw tijd verstandig, praktijk brengen naar waar het moet gaan.

Get That Game Kennis

Dus je je kampioen hebt, heb je je spel tijd, wat is het volgende?

Uw spel kennis.

Game kennis is misschien wel de belangrijkste factor die een goede speler maakt. Vaardigheid en talent zijn geweldig en zo, maar als je niet de mechanica en interacties van het spel weet dan kun je niet ooit echt geweldig.

Wat is spel kennis? Het is uw begrip van verschillende technische aspecten van het spel. Hoe zeker buffs interactie met elkaar, hoe vaardigheden samenwerken, hoe items stack, en natuurlijk kaart kennis vallen allemaal onder deze banner.

Als je een sterke spel kennis, kunt u beter geïnformeerde beslissingen te nemen in het heetst van de strijd, vaak afkomstig uit de bus te wijten aan je leidinggevende begrip van het spel.

Er zijn tal van manieren om je spel kennis te vergroten. Zoals gezegd, kan de praktijk doen. U kunt echter ook de studie van de wedstrijd.

YouTube-video's op de verschillende interacties van het spel, en je kampioen, en kijken naar de profs te spelen, om het beste wat je nodig hebt om te leren van de beste te zijn.