Hoe is LoL nog steeds de meest populaire spel na een decennium

De videogame wereld heeft ons veel spannende en nieuwe manieren om te verkennen, concurreren, en plezier hebben gegeven. Er zijn veel populaire games die in de harten van veel spelers zijn gebleven voor de komende jaren, waardoor ze opnieuw speelbare over en weer. Echter, niet elk spel heeft de eer van een verblijf populair in vele jaren; de meeste van hen verliezen populariteit in de loop van de maanden.

Online games veranderde het perspectief op lange termijn spelen, omdat hun replay waarde zeer hoog in sommige gevallen kunnen zijn. Bijvoorbeeld, Call of Duty brengt een nieuwe versie van de gaming markt elk jaar, maar in essentie is het biedt dezelfde monteurs die spelers houden, terwijl het toevoegen van nieuwe functies elke keer.

Als het gaat om de meest populaire spellen van alle tijden, een naam die altijd schijnt is League of Legends, en dit is omdat het zijn plaats heeft gehouden als een van de meest gespeelde spellen sinds de release meer dan 10 jaar geleden. League of Legends bracht een eenvoudige maar leuke manier om de vaardigheden van de spelers in een strategie-based spel te testen. In dit artikel gaan we over een aantal redenen dat LoL is nog steeds het meest populaire spel na een decennium.

Het heeft een enorme Player Base

League of Legends is momenteel met meer dan acht miljoen actieve spelers per dag, waardoor het de meest populaire pc-spel ooit. Een van de belangrijkste redenen dat LoL heeft zo'n grote speler basis is dat het een free-to-play game, zodat iedereen met een capabele PC naar rechts springen en spelen.

Een andere goede reden voor de populariteit LoL is dat het niet een pay-to-win-spel, wat betekent dat je niet hoeft om echt geld te betalen aan een enorme voordeel ten opzichte van andere spelers, dat is iets dat veel spellen doen. U kunt echt geld te besteden aan LoL, maar de meeste voordelen zijn cosmetische en statistische. Hiermee kan elke speler te klimmen over de gelederen met voldoende praktijk en hard werken.

Maar de spelers zijn niet de enige grote kenmerk van het spel, omdat LoL online in 2019 werd gebrandmerkt als een van de meest bekeken spellen, het verkrijgen van meer dan 69.700.000 bekeken uur op de Twitch platform. Over het algemeen, veel spelers en toeschouwers krijgen in League of Legends elke dag, waardoor het houden van zijn populariteit.

Het speelt een grote rol in eSports

Riot Games geholpen om de eSports wereld, die voortdurend groeit als een van de grootste industrieën van de laatste tijd vast te stellen. League of Legends beschikt over meer dan 100 professionele teams over de hele wereld, en het heeft ook veel over de hele wereld kampioenschappen waarin spelers van over de hele wereld strijden om te zien wie het beste is.

Het is voortdurend in ontwikkeling

Het beste ding over LoL is dat het nooit ophoudt innoveren. Of het nu door balans veranderingen, nieuwe kampioenen, of nieuwe items, LoL houdt het spel fris voor zowel nieuwkomers als gevorderde spelers, waardoor elk jaar de speler basis nog groter. Dit heeft Riot om uit te breiden op de LoL universum, waardoor het een spannende Lore te ontdekken.

Conclusie

League's succes is ook kon het bedrijf het bereik van het spel te verhogen. Later in 2020 Riot is van plan vrij te geven League of Legends: Wild Rift, dat is de mobiele tegenhanger van League of Legends. Dit kan mogelijk grijpen duizenden nieuwe spelers en hen te laten kennismaken met de LoL universum. Met zoveel innovaties en functies, het is veilig om te zeggen dat LoL is niet van plan om zijn populariteit op elk moment snel te verliezen.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now