Hoe het verbeteren van uw Esports Teamwork

Er zijn maar weinig Esports waarin teamwork is niet de beslissende factor als het gaat om de overwinning op een hoog niveau van het spel. Fighters, racers, en dat is echt het. Voor 99% procent van de Esports titels, zul je een team nodig hebt als je wilt spelen, en je gaat naar een goed team nodig als je wilt slagen.

Rainbow Six Siege, Counter-Strike, Call of Duty, Apex Legends, Rocket League, League of Legends, DOTA, de lijst gaat maar door en door en door.

Eerder schreven we over hoe je een betere individuele League speler kan worden, laten we eens kijken naar wat je kunt doen als een team nu: https://www.boostroyal.com/blog/League-of-Legend-Coaching:-Becoming-a-Better-Gamer

Zeker, uw individuele vaardigheid bij elk spel maakt een enorm verschil in de resultaten van je wedstrijden, maar u kunt een goede samenwerking van toepassing op elke titel, dus er is veel meer waarde aan het werken aan dat, dan iets anders.

Know Your Role

De weg naar het verbeteren van uw teamwork begint bij het kennen van je rol. Deze rollen verschillen van spel tot spel, met CS met de wil van een vermelding fragger en LoL en DOTA met junglers. Ongeacht de titel, als je een rol hebt, je je houdt aan het.

Het maakt niet uit of je goed bezig bent of wilt u iets anders te doen als je vooraan te winnen, dan moet u uw werk te doen. Als je dat niet doet, wordt je team gaat om een ​​gapend gat in zijn strategie die zal worden uitgebuit, die zal leiden tot je teamgenoten boos bij je hebt, en de hele zaak kronkelt vanaf daar. Spreken van woede ...

Stay Samengesteld

Aan de geërgerd aan de slechte prestaties van een teamgenoot is zeer vaak voor, vooral als je goed hebt gespeeld. Het is ook de nummer een van de redenen dat de teams ontbinden. Het maakt niet uit of een teamgenoot speelt slecht, en zelfs als ze de reden dat je verloren, moet je kalm te blijven en de vrede te bewaren.

Bickering tussen teamgenoten niet alleen krijgt u verwarmd en op tilt, maar het blokkeert je coms.

Aan Communicatie

Communicatie is cruciaal voor de overwinning in een groot aantal FPS-games in het bijzonder. Vooral respawn titels als Call of Duty. Uw vermogen om je teamgenoten wat er aan de hand vertellen zal hen in staat stellen om een ​​beter idee van wat er moet worden gedaan om te winnen moet hebben.

U moet in staat zijn om te bepalen wanneer je nodig hebt om te bellen voor hulp als u denkt dat een vijand maakt gebruik van een bepaalde strategie wanneer je voetstappen of granaten te horen, en waarbij elk gebied van de kaart is, zodat u kunt bellen vijandelijke posities. Met deze kennis zal toestaan ​​dat uw IGL om het gesprek dat hij of zij nodig heeft om te maken.

Listen To Your Leader

IGL staat voor een in-game leider. Zij zijn degene die verantwoordelijk is voor het oproepen van de strategie, en de aanpassingen die je mid-round te maken. Ze zijn meestal iemand die zeer goed geïnformeerd over het spel en hebben een aantal ernstige speeltijd pijnigde, dus naar hen luisteren.

Dit gaat dubbel dus als je in een premade team. Met randoms, kan het vervelend om bestellingen op te nemen, zeker, maar als je speelt met een geconstrueerde eenheid, moet u uw leider te luisteren en doen wat ze zeggen.