Hoe Europa werd de tweede Sterkste LoL Region

League of Legends is een van 's werelds meest populaire e-sports, het vergaren van duizenden spelers vanuit bijna elke regio. Eén van de belangrijkste continenten lijkt Europa - en het is niet toevallig.

Door sanctionering regionale wedstrijden, Europa heeft een groot speelveld van kansen en talent geopend om te verzamelen voor hun roosters. Nu, meer dan ooit, Europa heeft meer LoL succes doordat meer spelers hebben de kans om het spel te spelen in officiële wedstrijden.

Stapelen Up Against the Competition

Europa methoden hebben bewezen succesvol te zijn. In 2019 alleen al, is gefokt 22 spelers die in Europa's top-level competitie voor het eerst gespeeld. Het opdoen van ervaring en het aanpassen aan de druk, deze rookie spelers gaan om make-up een van de meest invloedrijke League of Legend regio's.

De zaak voor de Europese LoL succes wordt alleen maar sterker op basis van zijn ongelooflijke verschijning op het WK 2019. Hier, drie ploegen haalde naar de groepsfase, waardoor allen bevorderen. Deze drie teams- G2, Splyce en Fnatic - allemaal geplaatst in de top zeven en rekken tot een 55% winnende percentage.

Hoewel de LEC stapelt zich niet tot de totale diepte en het succes van het LPL, Europa is een goede tweede.

Sanctioned regionale competities

De sleutel tot succes van Europa is door het maken van regionale wedstrijden officieel gesanctioneerd. De oprichting van regionale wedstrijden was geen nieuw idee naar Europa. Echter, waardoor ze gesanctioneerd aan het begin van het seizoen 2018 was.

Er zijn momenteel 13-Riot gesanctioneerde regionale competities. Door het openen van officiële competities om meer spelers, is er een speelomgeving voor iedereen die geïnteresseerd is en geïnvesteerd in LoL, waardoor een plek om te scouten voor talentvolle en nieuwkomers.

Het bouwen van de spelers

Er is een gesanctioneerde regionale competitie voor vrijwel alle belangrijke landen in Europa. Deze competities zijn heilig mogelijkheden voor diegenen die willen niet alleen het spel te spelen, maar ook door te gaan naar potentiële grootheid.

De meest getalenteerde teams van elke regionale competitie kwalificeren voor de European Masters. Dit is een toernooi dat de beste regionale team bepaalt in Europa. Het wordt beschouwd als de regionale gelijk aan de eerste divisie League of Legends EK.

Omdat de regionale afdeling, ook bekend als de tweede divisie, heeft meer aan populariteit gewonnen, spelers kunnen gaan pro in hen. Er is geen noodzaak om het pad te manoeuvreren om een ​​professionele carrière in de LEC. Nu is het mogelijk om een ​​leefbaar inkomen te verdienen off van het spelen in de tweede divisie.

Breaking vaststelling van bepaalde Barriers

Een van de belangrijkste trekt naar de tweede divisie is de aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met de LEC's. Er is een entree die bijna vijf cijfers bereikt om in de eerste divisie. Veel organisaties vragen zich af of de prijs is ook de moeite waard.

Sinds spelers hebben veel mogelijkheden om professioneel te spelen op regionaal niveau, is er een lagere motivatie om de grote som geld te betalen voor de LEC.

Over het geheel genomen spelers in heel Europa krijgen de kans om hun vaardigheden en concurreren te bouwen in officieel gesanctioneerde toernooien, allemaal binnen de regionale competities. Door het geven van meer toegang tot het spel en het creëren van een lagere toegangsprijs, wordt duidelijk dat Europa de op één na sterkste LoL team in de wereld.