Het verhaal van Reckful: Wie was hij?

Byron Daniel Bernstein is niet een naam die de meeste mensen weten. Echter, zijn online alias was Reckful, en het was een naam mensen herkend en juichten. Deze man werd geboren in 1989 en overleed in juli 2020. Hij is een Amerikaanse streamer op Twitch en gebruikt om Esports professioneel te spelen.

Bernstein Joods was, zoals zijn hele familie was. In feite, had hij twee broers genaamd Gary en Guy, beiden ouder dan hij. Guy, de oudste broer, pleegde zelfmoord terug in 1995. Dit leidde Bernstein tot periodes met een depressie hebben, en uiteindelijk volgde hij zijn oudere broer en pleegde zelfmoord zichzelf in 2020.

Professional Career

Bernstein, of Reckful zo u wilt, maakte deel uit van de World of Warcraft spel. Hij eindigde in de top plaats voor een volledige zes seizoenen. In feite, bereikte hij een 3.000 waardering eerste en eindigde het winnen van de World of Warcraft 2010 toernooi in de Major League Gaming.

Een jaar later, in 2011, Bernstein bracht zijn eigen gaming film genaamd Reckful 3. Binnen één week, bereikte meer dan een miljoen keer bekeken. Met ingang van zijn dood op 2 juli 2020, de video heeft nu ongeveer zes miljoen keer bekeken. Later belandde hij het winnen van de WarcraftMovies content voor de top-geschoolde movie-maker. Spelers uiteindelijk hun stem uitbrengen van wie moet worden gekopieerd van de speler van het jaar. Deze award maakte hem nog harder vallen in de wereld van videogames.

In 2012, Bernstein werd de operations manager, ontwikkelaar, en het concept designer voor Feenix, dat is een gaming muis bedrijf. Later dat jaar, in oktober, creëerde hij een YouTube-kanaal. Het was echter nog een maand voordat hij zijn eerste video op de streaming website vrijgegeven. Het heette Reckful 5:. Stapel Taste for Blood

Natuurlijk, dat deed hij niet stoppen daar. Hoewel er is niet veel bekend over hem tussen 2012 en 2017 was hij hard aan het werk spelen van poker en streaming zijn video's. Dit is wat hem een ​​hoop geld.

In 2016 Bernstein ging de Unibet Open Londen poker event. Hij genoot van het spelen van poker, maar hij was nog niet klaar voor de grote competities. Uiteindelijk verloor hij snel en kreeg knock-out van de zitting. Dan, in november 2017, Bernstein gespeeld op een goed doel poker evenement, dat werd gesponsord door PokerGO. ItsHafu won de wedstrijd.

In hetzelfde jaar (2017), Berstein werd gerangschikt als een top 10 rijkste streamers in de wereld. De Gazette Beoordeling gerangschikt hem de vierde plaats in de lijst. Hoewel niemand weet het zeker, Bernstein zelf beweert dat hij had een netto waarde van ongeveer $ 1,5 miljoen. Ook kreeg hij ongeveer 50.000 bezichtigingen per stream.

In midden 2018 Bernstein bracht een podcast dat de lange-vorm interviews gekenmerkt met een verscheidenheid aan gasten uit de streaming en gaming communities. Het heette Tea Time met Byron, en het was heel populair. In feite had hij Hikaru Nakamura en Pokimane als gasten. Er waren zes afleveringen uitgebracht, en de laatste werd uitgezonden in maart 2020.

Op het moment van zijn dood, Reckful werkte aan een MMO. Genaamd Everland, niemand is zeker waar het over ging, anders dan gericht op de Everland spel.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now