Het verhaal van Fnatic

Fnatic, als je niet al weet, is een wereldwijde e-sports organisatie die werken te ondersteunen en gamers te versterken.

Over het geheel genomen Fnatic richt zich op het entertainment en ervoor te zorgen dat de e-sport atleten hebben de mogelijkheden die nodig zijn om succesvol te zijn. Zij bezit ook een digitale marketing bureau dat merken verbindt met de e-sport publiek in de leeftijd tussen 18 en 35 - een van de meer populaire leeftijdsgroepen voor gaming.

Het e-sport entertainment beheerorganisatie heeft een lange weg afgelegd sinds haar oprichting in 2004. Tegenwoordig is het een van de meest gewilde e-sport organisaties in de wereld, met een publiek in de miljoenen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen, haar verhaal naar succes is lang. Uitdagingen in beide competities en bij het vinden van vaste teams die mee naar huis overwinningen.

Hoe en wanneer het begon

Het verhaal begon op 23 juli 2004, toen Sam Matthews en Anne Matthews richtte de organisatie oorspronkelijk voor Counter-Strike. Sindsdien is het uitgegroeid tot teams te ondersteunen in meer dan 30 verschillende e-sports games.

Fnatic won de e-sports Eward Team van het Jaar voor 2006 en 2009, leggen van een stevige basis voor toekomstig succes. Dan, tussen 2008 en 2009, de organisatie samen met MSI en SteelSeries, steeds bekend als FnaticMSI.

In de loop der jaren, Fnatic zou meer sponsors, zoals EIZO toekomen in 2011 te bevorderen gaming monitoren en RaidColl in 2012 om e-sports teams in Zuid-Korea uit te breiden.

recept voor succes

Fnatic werd enorm succesvol na het zingen op drie talentvolle spelers uit Zweden. Het was tijdens de run met de organisatie die Fnatic verdienden hun eerste Eward voor Team van het Jaar in 2006.

Na het vertrek van de drie Zweden, hoewel, de organisatie overgestapt op CS: GO als het spel van focus. Het was tijdens deze periode dat Fnatic ontving zijn tweede Eward in 2009

In 2012, Fnatic's meest opmerkelijke team was voor Counter-Strike 1.6, die het spel van keuze was voor het grootste deel van de teamleden. Echter, strijd volgde, waardoor veel van de leden te verlaten en verschillende teams na te streven.

Herstel na het verlies van sommige spelers, het team ondertekend op een Zweedse ploeg voor het volgende seizoen. Hoewel het duurde enige aanpassingen, als het hebben van vrij te geven en af ​​te treden een aantal leden, was het team compleet en ging naar huis met een zilveren medaille in MSI Beat It 2013

Naarmate de organisatie groeide, nam ook het aantal spelers en het aantal wedstrijden. In 2015 Fnatic had de beste Counter-Strike: Global Offensive team in de wereld, en dit is slechts een klein deel van de titels van de organisatie.

Fnatic's Awards en titels

Na bijna een decennium en een half van de operationele, Fnatic heeft opgelopen meer dan 370 medailles, 209 kampioenschap wint, en meer dan $ 15 miljoen aan prijzengeld. Het heeft ook de twee opmerkelijke titels van Team van het Jaar in 2006 en 2009.

Fnatic Vandaag

Fnatic, de eSports entertainment organisatie met hoofdkantoor in Londen, blijft de industrie te leiden van het uitzicht, omvang van het publiek, en team succes over games. Met hun marketing bureau, de organisatie blijft lancering merchandise en entertainment voor een publiek van meer dan 15 miljoen mensen over de hele wereld.