Het verhaal van Doublelift

Yiliang Peng, beter bekend als "Doublelift" is op ieders lippen sinds de oprichting van League of Legends. Deze jonge ster is terug in de schijnwerpers, het spelen van een van de beste jonge talenten in de gaming scene. De jonge talentvolle gamer heeft een naam voor zichzelf gemaakt met zeven NA LCS-titels op zijn naam staan. Hij creëerde een indrukwekkende en briljante gaming carrière. In dit artikel, ontdekken we meer over de Doublelift verhaal.

Early Career

Peter "Doublelift" Peng wordt beschouwd als een van de topspelers in de League of Legends in Noord-Amerika en een toonaangevende AD carry. Hij is geboren en getogen in Mission Viejo, Californië. Hij beschreef zichzelf als een sociaal geïsoleerd kind.

Tijdens zijn jeugd, hij gebruikt om het grootste deel van zijn tijd het spelen van videospellen te brengen. Zijn ouders vonden zijn manier van leven niet aanvaarden. Regelmatig gebruikt ze verhit debat ondergaan.

Door middel van zijn oudere broer, Peng ontdekt over League of Legends en meteen begonnen met het spelen van het spel. Peng besloten om een ​​carrière in professionele gaming.

Hij heeft zelfs klaagde over zijn ouders gooien hem uit toen hij naar huis terug van een toernooi in Zweden. Hij was dakloos en zonder diploma. Daarom besloot hij een echte pro gamer te worden, zodat hij kan leven op dat. Gelukkig, ging hij werken voor Curse Gaming als leidraad editor en maakte een goede boterham.

Personal Life

Dota was het eerste spel dat hij ooit gespeeld. Ook gebruikte hij om te genieten van het spelen van World of Warcraft en Newerth Helden. De jonge speler van de identiteit Doublelift begon als een ondersteuning speler tijdens zijn vroegste League of Legends dagen. Doublelift nooit echt ontving de aanmoediging die hij verdiende van zijn ouders, ondanks het feit dat super-getalenteerd. Peng leek sociaal angstig toen hij voor het eerst zijn team toegetreden. Hij dit vrij bevestigde in zijn Reddit AMA.

Over het algemeen is hij enorm dankbaar voor Epik Gamer als hij voelt dat hij nooit zou zijn uitgegroeid tot een professionele speler zonder zijn begeleiding en ondersteuning.

Kort daarna, hij werd georganiseerd door de beroemde Travis Gafford. Als een van zijn grootste fans tijdens Dreamhack Season One, stemde hij toe om hem te ontvangen voor gratis, terwijl hij zijn carrière onderhoudt als een pro gamer. Hij heeft zelfs leerde hem een ​​man met verantwoordelijkheden te worden.

Doublelift's Professional Career

Na ontvangst van een meer dan verleidelijk voorstel van Counter Logic Gaming, trad hij toe tot de HotShotGG line-up in het begin van 2011. Hij wordt overweldigd door geld en roem.

In het begin van 2018, Peng was uiteindelijk in staat om zijn weg te vinden en het opzetten van zijn leven. Sinds de toetreding tot Team Liquid, Doublelift nam ze mee naar hun eerste finale.

Een paar dagen voor de finale, rapporten bleek dat zijn oudere broer Yihong gestoken zijn moeder en ernstig gewond zijn vader. Het nieuws getroffen Doublelift, maar hij werd niet viel uit de finale en zag Team Liquid nederlaag 100Thieves en winnen hun eerste NA LCS. Doublelift bereikte een record van 16 overwinningen.

Ook wordt algemeen aangenomen dat Doublelift waard is meer dan drie miljoen dollar. Hij is een van de rijkste professionals in de gaming industrie.

In het najaar van 2017, dit NA expert werd vermeld als een vervanging voor Team Liquid. Vroeg in 2018, slaagde hij erin om vertegenwoordigen Team Liquid full-time.

Final Thoughts

Het verhaal van Yiliang "Doublelift" Peng is ontroerend en vol wendingen. U kunt de pijn in zijn stem te voelen als hij praat over zijn verleden en zijn familie. Zijn carrière is hard en een uitdaging voor de jonge professional geweest. Echter, het blijkt dat zijn pad is nog niet voorbij.