Het kiezen van een Champion in LoL

League of Legends of LOL is een van de populaire online games deze dagen dat in wezen de interesse en aandacht van een groot aantal spelers in de ban wereldwijd. Er zijn tal van interessante aspecten van dit spel en tal van activiteiten in verband met het, en een daarvan is het kiezen van een kampioen.

Ongeacht wat je wilde worden, een avatar van de vernietiging, het roofdier in de jungle, of dat u hebt gekozen voor een bepaalde speelstijl. De keuzes zijn immens, en deze omvatten het kiezen van uw kampioen. In de League of Legends of LOL spel, heb je alle recht om een ​​kampioen te kiezen. Als u een fervent fan bent, kunt u bekend met het feit dat er honderden LOL kampioenen om uit te kiezen. Maar je moet er rekening mee dat elke kampioen wordt geleverd met een speciale mix van lore, kunst, en vaardigheden.

Het kiezen van je kampioen

LOL kampioenen daadwerkelijk gekoppeld aan verschillende rollen, die een duidelijke voorstelling van hun houding tegenover de strijd zijn. Deze zijn als volgt:

 • Fighters - Ze zijn degenen die het uitdelen van en het absorberen van schade. Fighters engageren zich nauw aan bij de juiste overtreding en balans. De mogelijkheden van de strijders een rol spelen bij het verminderen of versterken van schade ondervonden tijdens grote omstandigheden.

  • Assassin -. Dit direct krijgt ontdoen van de vijand kampioen door middel van het trekken van de commandant van combinaties van de aanvallen en de mogelijkheden

   • Mage - Deze hangen voornamelijk af van het gebruik van vaardigheden combinatie in het maximaliseren van schade. Hoewel mage kan omgaan met grote schade, dit is zacht, en vluchtwegen zijn meestal ontbreken. Mages naar gelang de verschillende spreuken in het maximaliseren van schade aan gebieden van aanvallen. Mages zijn gevoelig wanneer hun vaardigheden afkoelen.

    • Marksman - De scherpschutter aanvallen van het assortiment en maakt gebruik van hun vaardigheden bij het handhaven van een veilige en goede positionering en het verstrekken van meer vuurkracht. Marksman wordt gedefinieerd met gemeenschappelijke kenmerken, zoals consistente schade hele strijd, bedreven in termen van het houden van een afstand van de vijanden en glas kanon met een hoge verdediging, maar met uiteindelijk verzwakt immuunsysteem.

     • Ondersteuning - Dit is een soort van LOL kampioen, dat is bekend om zijn rol in het manipuleren van slagvelden. Dit gebeurt door subtiele wijze in plaats van absolute schade uitgangen. Dit neemt de controle in het verstrekken van visies en dicteren kaart controle.

      Er zijn zeker de LOL kampioenen die u kunt overwegen. Er zijn nog veel andere kampioenen uit te kiezen, zodat u beter uw opties te wegen en te beslissen over de exacte rol die je wilde spelen. Je hebt alle vrijheid om de kampioen die perfect past. kiezen