Het Tribunaal System van League of Legends

Net als de meeste online games speelt iedereen om een ​​goede tijd te hebben. Helaas, krijgen soms dingen uit de hand, en een speler kruist een lijn. Jaren geleden, Riot Games kwam met een manier om dit probleem op te lossen. Die oplossing was het tribunaal systeem.

Wat was het Tribunaal System van League of Legends?

Het Tribunaal System van League of Legends (LoL) was bedoeld om de hand uit discipline aan spelers die de regels overtreden. Interessant is dat het Tribunaal zijn opgebouwd uit andere LoL spelers. Wanneer iemand een overtreding gemeld, leden van het Tribunaal in staat waren om de zaak te herzien en te zien of de speler inderdaad deed iets verkeerd. Dit was de game creator manier laten de spelers fungeren als een community om te beslissen hoe het spel gespeeld moet worden.

Als een speler werd gemeld, een groot aantal leden van het Tribunaal zou de zaak te herzien. De overgrote meerderheid van het Tribunaal moest eens te worden over een schuldig verdict voordat een beslissing is uitgedeeld. De speler krijgt een vorm van discipline van basis straf tot een tijdelijk verbod om een ​​permanente ban.

Is het ooit terugkomen?

Een aantal jaren geleden, het tribunaal systeem werd verwijderd uit het spel. Op dit moment kunnen spelers die nog melden overtreders maar te klikken op het rode uitroepteken aan het einde van een sessie. Echter, schuldig of onschuldig uitspraken niet langer bepaald door een groep van collega's. In plaats daarvan wordt bepaald op basis van een algoritme. Het houdt rekening met het aantal spelers die klaagden, hoe vaak de spelers zijn gemeld, en waarom ze werden gemeld. Terwijl het systeem is geen exacte wetenschap, het doet al snel zorgen voor de job.

Momenteel zijn er geen plannen om het Tribunaal terug te brengen. In plaats daarvan, de spelers een probleem melden aan het einde van een spelsessie. Aangezien elke beweging in het spel is aangemeld, met inbegrip van chats, is het redelijk makkelijk voor het nieuwe systeem om actie te ondernemen. Als zelfs negatief dozen worden gecontroleerd, krijgt de speler de veroordeling.

Is het spel beter met It?

Als het gaat om het Tribunaal, is er een debat over de vraag of het spel is beter zonder. Over het geheel genomen zijn gevallen veel sneller gehoord, omdat ze geen echte mensen nodig hebben om ze te beoordelen. Echter, wanneer het menselijke element van de beslissing wordt verwijderd, sommige details verloren gaan. Dit kan zowel een negatieve als een positief punt zijn, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

Sommige spelers vinden dat het essentieel is om de andere spelers de klacht naar behoren te toetsen. Een fervent speler beter in staat is om te bepalen of de klager was van de lijn. Dit soms resulteert in geen overtuiging wanneer ze het gevoel een gerechtvaardigd was. Aan de andere kant, zij die krijgen gemeld dat het proces is eerlijker. Veel spelers geloven dat ze spelen binnen de regels en dat hun schendingen vallen binnen de regels.

Hoofdzakelijk, komt het neer op persoonlijke voorkeur. Omdat de Riot Games toont geen tekenen van het brengen van het Tribunaal terug, dat is hoe het zal blijven in de nabije toekomst.