Gerangschikt Systems in Valorant: Wat doen ze?

Het gerangschikt systemen in Valorant zijn er om het succes te merken als je in Competitive Mode. Wanneer uw vaardigheden groeit in het spel, ga je verder komt in de ranking systeem. Dit omvat een verscheidenheid van niveaus en divisies. Het primaire doel voor Valorant is om de hoogst mogelijke rang te krijgen.

Unlocking Competitive Mode

Voordat u kunt concurreren in Competitive Mode, je moet de 20 Unrated wedstrijden in Unrated mode te voltooien. Ze hebben geen invloed op uw rankings, maar ze geven u een idee van hoe het spel gaat aan het werk. Hier kunt u experimenteren met de verschillende agenten en tactieken beschikbaar.

Als je die en de vijf Beoordeeld wedstrijden hebt gespeeld, kun je spelen in Competitive Mode. U kunt echter altijd teruggaan naar Unrated Mode, en het is beschikbaar, ongeacht van je rang in Valorant.

Rangen en Tiers Explained

In concurrerende Mode, kunt u de rang ladder beklimmen. Er zijn acht volle rangen. Ze hebben allemaal drie lagen (een tot en met drie), behalve de laatste.

de gelederen, in volgorde, zijn onder andere:

 • IJzer (1, 2, en 3)
 • Bronze (1, 2, en 3)
 • Zilver (1, 2, en 3)
 • Gold (1, 2, en 3)
 • Platinum (1, 2, en 3)
 • Diamond (1, 2, en 3)
 • Onsterfelijke (1, 2, en 3)
 • Valorant of Radiant (enkelvoud)

  Wanneer u deelnemen aan een wedstrijd in Valorant, u worden gecombineerd met partijen die vergelijkbaar zijn in rang binnen twee lagen van jou zijn. Daarom, als je aan de rang van Silver, kon je gezicht Bronze, Silver, Platinum, Gold of Iron gelederen.

  Echter, het systeem gaat om te bepalen hoeveel spelers die je als er hebben in tegenstelling tot de andere teams en match vrij.

  Als u nog niet hebben deelgenomen in 14 dagen, wordt de rang verborgen, maar gaat niet weg. U moet een competitieve wedstrijd spelen om weer actief te worden.

  Het beklimmen van de Rangen

  Als je wedstrijden te winnen in Competitive Mode, kunt u het hogerop te klimmen. Echter, de manier waarop je wint ook in aanmerking genomen. Als je de hele wedstrijd domineren, je kon stijgen naar een hoger niveau of over te slaan één geheel. Dit gebeurt vaak in de eerdere gelederen, zoals brons of ijzer. Persoonlijke prestaties zijn minder belangrijk in de hogere rangen.

  Als u Valorant of Radiant (wat het nu wordt genoemd) te bereiken, dit is de hoogste rang voor het spel. Rank evaluatie nog steeds optreedt, en je kunt krijgen gedegradeerd. Echter, dit is gebaseerd op als je de wedstrijd te winnen en hoe het werd bereikt.