Factoren die een bijdrage kunnen leveren aan het succes van League of Legends

League of Legends is geen typisch speltype. Als je geïnteresseerd bent in het spelen van LOL, zul je je misschien overweldigd voelen door een heleboel informatie die je tegenkomt, of je hebt alles binnen handbereik. Raak niet in paniek. Er zijn factoren om u te helpen en zullen bijdragen aan uw uiteindelijke succes van League of Legends.

Maak u geen zorgen over specifieke posities en kenmerken ten minste voor de eerste 5 niveaus

Je moet naar het vijfde niveau in je LOL-spelersprofiel gaan om toegang te krijgen tot de meeste opties in de gameplay. Dit omvat games voor spelers versus spelers. Alle dingen die je eerder doet, helpen je alleen maar om je voeten in de grond te krijgen. Belast jezelf niet en probeer te bepalen in welke positie of welk karakter je perfect bent. Een belangrijk punt waarop u zich moet concentreren, is het uitproberen van verschillende karakters om te bepalen wat perfect voelt voor u.

Leer de basisprincipes van kaart en de verschillende posities

Als u wilt communiceren met uw teamleden, moet u weten wat u moet zeggen. U hoeft niet van de ene op de andere dag een expert te zijn. Dit is echter een goede plek om het primaire vocabulaire van de League te leren. Je moet jezelf vertrouwd maken met algemene structuren en posities die je erop kunt spelen.

Leer de taal van de competitie

Door LOL-spellen te leren, kun je mechanisch proces tegenkomen, omdat het een cultureel proces is. Je moet jezelf acclimatiseren in de gamegemeenschap. Een van de belangrijkste manieren om dit te doen, is om vertrouwd te raken met het unieke lexicon.

De belangrijkste termen die u waarschijnlijk zult tegenkomen zijn:

  • CS of Creep Score : dit is het aantal minions dat je in de game hebt gedood
  • CC of Crowd Control -De vaardigheid die het vermogen van de kampioen beperkt om deel te nemen aan veldslagen of elke beweging die tijdelijk verblindt, verblindt, doelen ontwijkt en meer
  • Dit is korter voor draken, het griezelige en grote monster dat je vaak met behulp van je team wilde doden om significante bonussen te ontvangen. Als iemand typt & sleept; vraagt ​​deze persoon meestal of je hem kunt helpen de draak te doden.
  • Golfvrij - dit is het vermogen van de kampioen om de hele golf vijandige volgelingen heel snel te doden.

    Dit zijn slechts enkele van de vele factoren die bijdragen aan het succes van je League of Legend. Er zijn nog andere factoren die je kunt leren als je de tijd neemt om meer onderzoek te doen naar LOL en manieren om te slagen in dit spel.