Enkele factoren die het winnen in LoL kunnen garanderen

De meeste online gamers weten dat League of Legends of LOL een zeer competitieve game is exclusief door Riot Games. Hiermee kun je oorlog voeren tegen andere bots of spelers op verschillende kaarten van gevechtsarena's. Deze game wordt wereldwijd over de hele wereld geroemd en wordt elke dag gespeeld door miljoenen gamers.

Als je League of Legends speelt, kunnen bepaalde factoren een soepel en winnend spel garanderen. Deze zijn als volgt:

& nbsp;

 • Zorg dat je legitiem CSing -CSing of Creep Slaying geeft je je Creep Score (ook wel CS genoemd) en is het aantal minions of monsters die je hebt gedood. Hoe het ook zij, je moet de laatste klap op je vijand krijgen, zodat je score zal verbeteren. Je kunt CS van de andere leden van je team stelen door naar binnen te stormen en die laatste slag te maken. Dit zijn slechte manieren & ndash; en is een van de snelste benaderingen om jezelf te vervreemden van je groep. Probeer op deze manier welgemanierd en beleefd-kill zoveel mogelijk minions en monsters, maar probeer toch het stelen van moorden van je teamgenoten te voorkomen.

  & nbsp;

  • Voorspel de bewegingen van je tegenstanders of probeer ten minste

   & nbsp;

   Probeer in de vrije ruimte van je tegenstanders te komen. Je moet ook proberen na te denken over hun meest strategie of beweging. Het werkt over het algemeen niet vanzelfsprekend & ndash; individuen kiezen niet het meest redelijke of intelligente spelplan.

   & nbsp;

   • Zorg ervoor dat u goed communiceert met uw groep of team

    & nbsp;

    • is cruciaal voor succes! Als je ziet dat je tegenstander iets bereikt, zoals een van hun kampioenen ergens is waar je niet verwachtte, is het beter om je team te waarschuwen.

     & nbsp;

     • Ontdek uw rol

      & nbsp;

      Speel veel verschillende kampioenen in alle rollen en begrijp welke combinatie het beste bij u past. Op die manier ontdek je het en dat je waardeert en geschikt bent, waardoor je betere prestaties en prettige ervaringen hebt.

      & nbsp;

      • Zoek uit hoe u counter-ganking uitvoert

       & nbsp;

       Als je wordt gegrepen of overvallen, moet je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk zeer destructieve spreuken gebruikt. Tal van mensen hebben de neiging in paniek te raken wanneer ze overweldigd raken, flapperen en onvermijdelijk sterven. Daarom moet je kalm blijven en verwachten dat er altijd een hinderlaag om de hoek zal zijn en dat je al je lekkages klaar moet hebben.

       Er zijn veel tips en factoren die u kunt zien, maar tot nu toe zijn de hierboven genoemde de beste en kunnen ze u zeker een soepel en winnend LOL-spel garanderen.